ο νομός είμαι …ΕΓΩ!

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του ΕΒΕΕ «χρησιμοποίησε» ο Παν. Σίμωσης για να «εξασφαλίσει» ακροατήριο και να εξαπολύσει μία πρωτοφανή και αήθη επίθεση κατά του Νομάρχη Εύβοιας Θ. Μπουραντά αφού ταυτόχρονα, και για πρώτη φορά στα χρονικά είχε προγραμματίσει και συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου!
Ο τρόπος και το ύφος του Π. Σίμωση εξέθεσαν για μία ακόμη φορά τον θεσμό του ΕΒΕΕ, αφού πλέον είναι σαφές ότι «έχει μπλέξει την ιδιότητα του Προέδρου του ΕΒΕΕ με αυτήν του Νομαρχιακού συμβούλου», αλλά και ο τρόπος που διαχειρίζεται τα κρίσιμα και σοβαρά θέματα απλώς και μόνο για να δημιουργήσει θόρυβο και να εξασφαλίσει μερίδιο αναφορών από τα μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας του νομού!
Αντί το θέμα του Βιοτεχνικού Πάρκου να αποτελέσει αντικείμενο σοβαρής συζήτησης σε Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΕ, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, το «χρησιμοποίησε» όπως αναφέραμε πιο πάνω για να υλοποιήσει τις «άνευ ουσίας και σημασίας» προσωπικούς του στόχους.
Να επιτεθεί δηλαδή κατά του Νομάρχη Εύβοιας Θ. Μπουραντά και με τον τρόπο του αυτό έκανε! Αξιοπρόσεκτο δε γεγονός ήταν η διαπιστωμένη πλέον «εγωπάθεια» του Προέδρου του ΕΒΕΕ, αφού εκτός του γεγονότος ότι «εμφανίζεται να τα γνωρίζει όλα» όντας παρουσιαστής ως «κομήτης» στην πολιτική με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Βουλευτικές εκλογές του 2004 απέτυχε να εκλεγεί και από τότε έθεσε υποψηφιότητα για το ΕΒΕΕ και στην συνέχεια ως υποψήφιος Νομάρχης της Νέας Δημοκρατίας!
Πάνω από δέκα φορές στην ομιλία του ανέφερε την λέξη «εγώ» υιοθετώντας μία σειρά «ενεργειών» που δήθεν έγιναν κατόπιν προσωπικών του παρεμβάσεων (sic!) υποβαθμίζοντας κάθε άλλη παρουσία και συμβολή των συνεργατών του που αδιαμαρτύρητα δέχονται το εγωκεντρικό του κρεσέντο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *