«Επιτέλους, πρέπει να δοθεί τέλος στην κοροϊδία»

Την έμπρακτη αφοσίωση του στον αγώνα για να αποκτήσει επιτέλους η Κάρυστος ένα ανθρώπινο 2ο Δημοτικό Σχολείο απέδειξε ο Σίμος Κεδίκογλου με την παρουσία του στη σημερινή συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων, αλλά και των απλών  πολιτών  της Καρύστου.

Ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:

«Νιώθω άσχημα που μετά από 8 χρόνια που με στέλνετε στη Βουλή βρισκόμαστε ακόμα εκεί που ξεκινήσαμε. Έχω υπάρξει ο ίδιος μάρτυς  της κοροϊδίας που έχουμε συνολικά και διακομματικά υποστεί με αποκορύφωμα την εξαίρεση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου από τον κατάλογο των σχολείων που θα κατασκευάσει ο Ο.Σ.Κ, παρά τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου που δόθηκαν τόσο σε εμένα, στη Βουλή, όσο και σ’ εσάς στις συναντήσεις που είχατε με κυβερνητικούς παράγοντες.

Αύριο το πρωί καταθέτω ερώτηση για να απαντήσει η Υπουργός Παιδείας με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν άλλα σχολεία προς κατασκευή και εξαιρέθηκε το σχολείο της Καρύστου, του οποίου η σημερινή κατάσταση λειτουργίας αποτελεί όνειδος για όλους μας.

Θα παλέψουμε όλοι μαζί για να διορθώσουμε την αδικία, αρχής γενομένης από αύριο που θα είμαστε όλοι μαζί στη συγκέντρωση στο Υπουργείο.

Επιτέλους, πρέπει να δοθεί στην κοροϊδία τέλος»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *