Μάθηµα για την κυβέρνηση…


Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου
Παράδειγμα προς αποφυγήν πρέπει να αποτελέσει το αποτέλεσµα της ψηφοφορίας για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Και µάθηµα για την κυβέρνηση η οποία στον βωµό τού «όλα στο φως» παγιδεύτηκε σε έναν δρόµο χωρίς διέξοδο, έκανε την κάθαρση αυτοσκοπό και η συνέχεια δικαίωσε όσους
πίστευαν ότι από αυτήν την ιστορία µόνο τραυµατισµένο θα βγει το πολιτικο σύστηµα. 

Διότι τώρα, σε καιρούς πλήρους απαξίωσης της πολιτικής και µετά τα όσα προηγήθηκαν µε τις παραποµπές των πέντε πρώην υπουργών της Νέας Δηµοκρατίας, άντε να πειστούν οι πολίτες ότι δεν τα έκαναν πλακάκια στη Βουλή για να απαλλαγούν Ρουσόπουλος και Βουλγαράκης, ενώ εξαρχής είχε επισηµανθεί ότι η κατηγορία για ξέπλυµα µαύρου χρήµατος δεν πρόκειται να σταθεί σε κανένα δικαστήριο της χώρας.

Είναι λοιπόν πράξη ευθύνης να αποτιµηθεί από το ΠΑΣΟΚ ότι το αποτέλεσµα της ψηφοφορίας συνιστά µια πολιτική του ήττα. Μόνο έτσι θα αποφευχθούν ανάλογες αστοχίες στο µέλλον.

Και µε την ευκαιρία: µήπως είναι καιρός πια το Μέγαρο Μαξίµου να ασχοληθεί σοβαρά µε την Κοινοβουλευτική Οµάδα και το πώς αυτή ενεργεί; Διότι καλή η ανεξαρτησία, αλλά οι γκάφες καραδοκούν.

Και την πληρώνει το ΠΑΣΟΚ…
Αιχμές από τα ΝΕΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *