“Όχι τις μαρίδες ρε υποκριτές, τους φίλους σας τους καρχαρίες θέλουμε!”


“Ρε παιδιά τι αίσχος είναι αυτό με τη λίστα των γιατρών που φοροδιαφεύγουν; Για μουζίκους μας περνάνε; Αυτοί οι γιατροί που φιγουράρουν τα ονόματά τους επειδή δεν ενημέρωσαν το βιβλίο πελατών, αυτοί είναι το πρόβλημα…
Προ ετών στο πρωτοξαδερφάκι μου που έχει πάρκινγκ σε επαρχιακή πόλη, μπήκανε μαζί τρία αυτοκίνητα και μέσα σε δευτερόλεπτα μπούκαρε και η εφορία. Δεν πρόλαβε ο φουκαράς να ενημερώσει το βιβλίο και ναααα ένα πρόστιμο! Και δεν φοροδιαφεύγει και από κέρδη «τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του».
Και στο φινάλε, όχι ότι θα τους λυπηθούμε, αλλά ιδιώτες γιατροί είναι, ανά πάσα στιγμή μπορούμε να τους κάνουμε έλεγχο. Για τα παλιοτόμαρα του ΕΣΥ, εκείνα που κρατάνε νυστέρια κι εκβιάζουνε τον κοσμάκη και δεν χειρουργούν αν δεν τα πάρουν γιατί δεν κάνει κανείς τίποτα; Να σας πω εγώ. Γιατί τα περισσότερα έχουνε κομματικές ταυτότητες, μπλε ή κόκκινες και χειρουργούνε υπουργούς, βουλευτές, δικαστές κτλ Τα ίδια κι οι χειρουργοί στα ιδιωτικά.
Πάλι τις μαρίδες πιάσανε και μας σερβίρανε, για να δείξουνε ότι τάχα εφαρμόζουνε τους νόμους, ενώ οι καρχαρίες οι κολλητοί τους κυκλοφορούνε ελεύθεροι και μας πίνουν το αίμα. Μην τους πιστεύετε!!!!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *