Nτροπή να μιλάνε τα λαμόγια με τις 200.000 ευρώ εργατοπατέρες… για τα μέτρα

Να διαλυθούν τα μαγαζιά της χλιδής της συναλλαγής και της υποταγής ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ! Όλοι στους δρόμους με ταξικά συνδικάτα και όχι με τις ψευτοαπεργίες των goolden εργατοπατέρων.

Παρακολουθώ τους πράσινους εργατοπατέρες να παίζουν θέατρο πότε με διαβουλεύσεις με την κυβέρνηση με εκείνον τον ανεκδιήγητο πρώην εργατοπατέρα …που έχει διορίσει όλη την οικογένειά του στο δημόσιο και στα εργατικά συνδικάτα να μας λέει για την αναγκαιότητα των μέτρων.

Και μερικούς νεόκοπους που τα μασάνε από τις αμοιβές τους που έχουν σε κρατικές ΔΕΚΟ που είναι υπάλληλοι και διευθυντάδες και σε επιτροπές και κυκλοφορούν με πολυτελείς και θωρακισμένες λιμουζίνες με λεφτά της επαγγελματικής κατάρτισης όταν ο ΟΑΕΔ δεν έχει να πληρώσει το επίδομα ανεργίας και να βγαίνουν με κουστομάκια ΧΑΡΜΑΝΙΚΑ (αντικαθιστώντας μετά την κονόμα τα αμπέχονα του αριστερού) κάνουν δήθεν τους επαναστάτες, τώρα που η χώρα χρεοκόπησε και τα μέτρα είναι μονόδρομος!

Και αυτοί μέσα στα… λαμόγια είναι που ρήμαξαν τον τόπο. Δεν εκφράζουν κανένα εργαζόμενο που πλήττεται από τα μέτρα! Ευκαιρία να τους διαλύσουμε και να δημιουργήσουμε νέα συνδικάτα πραγματικά ταξικά! Να διαλυθούν τα μαγαζιά της χλιδής ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ! Αυτοί ήταν τα μαξιλάρια του Σημίτη! ΤΑ μαξιλάρια των εργοδοτών με το 1 ευρώ αύξηση! Κανένας στις ψευτοαπεργίες τους! Τα κονομάνε και από αυτές
Όλοι στους δρόμους με τα ταξικά συνδικάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *