το Νοσοκομείο της Χαλκίδας, έχει θεμελιωθεί δύο φορές

Να λογοδοτήσουν όσοι είναι υπεύθυνοι για τη στασιμότητα στο θέμα της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας ζητά με επιστολή της η βουλευτής Εύβοιας του ΛΑΟΣ κα Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη, κάνοντας λόγο για έλλειμμα αξιοπιστίας από την πλευρά των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ απέναντι στους πολίτες της Εύβοιας. Διαβεβαιώνει, επίσης, ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει πραγματικότητα η κατασκευή του νέου νοσοκομείου.

 Η επιστολή έχει ως ακολούθως:

 "Η αξία των αγαθών στη σημερινή εποχή καταφαίνεται από τα προβλήματα που συνεπάγεται η απουσία τους. Η υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό και η συμβολή της στην ανθρώπινη ευτυχία είναι τεράστια. Δυστυχώς η διαμορφούμενη κατάσταση όσον αφορά την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, αποδεικνύει περίτρανα ότι οι κυβερνήσεις τουλάχιστον των τελευταίων δέκα ετών δεν ένιωσαν την ανάγκη να διασφαλίσουν μία άλλη ποιότητα σχετικά με την υγεία των κατοίκων της Χαλκίδας και ολόκληρης της Εύβοιας.

 

Γιατί η ανέγερση ενός νέου, υπερσύγχρονου νοσοκομείου είναι η βάση και η απόδειξη για το μέγεθος που τιμούν ιδιαίτερα οι πολιτικοί το αγαθό της υγείας των πολιτών της περιφερειάς τους και όχι οι μεγάλες κορώνες μόνο όταν βρίσκονται στα έδρανα της αντιπολίτευσης, ενώ μόλις βρεθούν σε κυβερνητικά πόστα σιωπούν.

 Από τον Οκτώβριο, μόλις εξελέγην Βουλευτής Ευβοίας, ξεκίνησα έναν μεγάλο αγώνα για το νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όχι με οδηγό το νέο μου θεσμικό ρόλο αλλά με την ιδιότητά μου ως Ιατρού, προκειμένου να μάθω και εγώ αλλά κυρίως για να μάθει και ο Ευβοϊκός λαός επιτέλους τι γίνεται με αυτό το Νοσοκομείο που πρέπει να πω ότι στη συνείδησή του είναι συνυφασμένο με το γιοφύρι της Αρτας καθώς το θεωρεί ένα νοσοκομείο φάντασμα.

 Είναι γνωστό ότι το Νοσοκομείο της Χαλκίδας, έχει θεμελιωθεί δύο φορές από τον πρώην Πρωθυπουργό τον κ. Σημίτη και από τον τέως Υπουργό Υγείας τον κ. Αβραμόπουλο πέρυσι το Μάιο. Και τις δύο φορές έχουν χαθεί οι θεμέλιοι λίθοι! Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ποια είναι η αξιοπιστία, που μπορεί να έχει πλέον το κράτος και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον Ευβοέα πολίτη.

 Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες της Εύβοιας ότι από την πλευρά μου και με όλες μου τις δυνάμεις θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ προκειμένου να γίνει επιτέλους πραγματικότητα η ανέγερση ενός νέου νοσοκομείου, το οποίο αξίζουν οι Ευβοείς. Ας καταλάβουν οι εκάστοτε κυβερνώντες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια απαξίωσαν εντελώς το υπέρτατο αγαθό της υγείας, ότι η Εύβοια δεν αποτελεί το πτυελοδοχείο κανενός. Τέρμα πλέον η κοροϊδία απέναντι στους κατοίκους της Εύβοιας".

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *