Στην Εύβοια περιοδεύει ο Κλέαρχος Περγαντάς

Την Αμάρυνθο, το Αλιβέρι και την Κύμη επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κλέαρχος Περγαντάς ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας θα παραμείνει στην Εύβοια συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε όλο το νομό.

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ
Συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιοχής ο κ. Περγαντάς στις 11 το πρωί συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αμαρυνθίων Παναγιώτη Μιχαήλ στο δημαρχείο Αμαρύνθου.
Ο δήμαρχος έθεσε τις βασικές προτεραιότητες του δήμου που είναι ο Βιολογικός Καθαρισμός (έχει δημοπρατηθεί με προϋπ. 15 εκ. ευρώ), η Παράκαμψη Αμαρύνθου (βρίσκεται στο στάδιο των απαλλοτριώσεων και η διαπλάτυνση της Γέφυρας στην εκβολή του Σαρανταπόταμου (η Νομαρχία έχει αναθέσει μελέτη διευθέτησης).
Ο κ Περγαντάς τόνισε ότι γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής από τη συμμετοχή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς και δεσμεύτηκε ότι ως αιρετός Περιφερειάρχης θα αγωνιστεί για την επιτάχυνση των έργων που έχουν αποφασισθεί για την Αμάρυνθο όπως επίσης και για τη βελτίωση του οδικού δικτύου.

ΑΛΙΒΕΡΙ
Στο Αλιβέρι ο κ Περγαντάς επισκέφθηκε τα εμπορικά καταστήματα και συνομίλησε με πολίτες από τους οποίους έτυχε εγκάρδιας υποδοχής.
Εν συνεχεία επισκέφθηκε το εργοστάσιο του ΑΗΣ Αλιβερίου όπου συναντήθηκε με τον Αν. Διευθυντή, τον Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων , τον εκπρόσωπο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και εργαζόμενους της επιχείρησης στους χώρους δουλειάς του εργοστασίου.
Αμέσως μετά είχε συνάντηση με το διευθυντή του εργοστασίου της ΑΓΕΤ Αλιβερίου, τον Πρόεδρο και τα μέλη του σωματείου της ΑΓΕΤ από του οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα της επιχείρησης.
 Από την πλευρά των Εργαζομένων τέθηκαν τα ζητήματα της μείωσης παραγωγής κατά 50% που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση προσωπικού και την αύξηση της ανεργίας.
Οι δυσκολίες επιδεινώνονται από το εισαγόμενο τσιμέντο που καταλαμβάνει πλέον μεγάλο μέρος της αγοράς.
 Ο κ Περγαντάς δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχει σχέση και συνεργασία με επιχειρήσεις και εργαζόμενους ε για τη στήριξη και διασφάλιση των θέσεων εργασίας

ΚΥΜΗ
Στην Κύμη ο κ. Περγαντάς επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Ηλεκτρομηχανικής και το Νοσοκομείο Κύμης.
Στην Ηλεκτρομηχανική είχε συνάντηση με το Διευθυντή την πρόεδρο εργαζομένων και των σύνολο των εργαζομένων τους οποίους διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε το εργοστάσιο της Κύμης να παραμείνει ανοιχτό.
Στο Νοσοκομείο ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην έλλειψη προσωπικού-κυρίως νοσηλευτικού- η οποία δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο στην εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος αλλά και στη μονάδα τεχνητού νεφρού η οποία ενώ μπορεί να καλύψει 30 ασθενείς περιορίζεται στους εννέα.

Πρόγραμμα Τετάρτης
Αύριο Τετάρτη 20 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Εύβοια θα επισκεφθεί τα Νέα Στύρα, τα Στύρα, το Μαρμάρι και την Κάρυστο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *