ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΜΠΙΛΗ Ο ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ….

Δήλωση του Συνδυασμού «Αλλαγή Φοράς»
Η ανεξάρτητη κίνηση πολιτών «Αλλαγή Φοράς» εισήλθε στα Δημοτικά τεκταινόμενα με αφορμή τη διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» πιστεύοντας πως έχει να προσφέρει δημιουργικά στη καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών, στην ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων του τόπου μας, στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην βελτίωση της οικιστικής ανάπτυξης που αυξάνεται ραγδαία στον Δήμο.
            Μετά από συνεχείς επαφές με ομάδες και μεμονωμένα άτομα σε όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα διαπιστώθηκε η συναίνεση μεγάλου μέρους των κατοίκων του Δήμου με τις απόψεις μας και η αναγκαιότητα αυτές μας οι απόψεις να εκφραστούν.
Ενώ όμως η ορθότητα των θέσεών μας κρίθηκε αναγκαία, η συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας δεν ακολούθησε την ίδια πορεία.
            Κατορθώσαμε να πείσουμε για τις θέσεις μας, δεν κατορθώσαμε όμως να πείσουμε τους πολίτες να ακολουθήσουν το ψηφοδέλτιό μας και να το στελεχώσουν.
            Βρεθήκαμε λοιπόν μπροστά στο δίλημμα ή της καθολικής αποχώρησής μας από τις εκλογές ή να διερευνήσουμε τη δυνατότητα συνεργασιών με γνώμονα τις θέσεις μας και τις προγραμματικές συγκλίσεις που μπορούν να επιτευχθούν.
            Στα πλαίσια της απόφασης της ολομέλειας του συνδυασμού μας για διερεύνηση προγραμματικών συγκλίσεων αποφασίστηκε από το συνδυασμό μας να συνεργαστούμε με το συνδυασμό του Δημάρχου κ. Ζεμπίλη, ο οποίος αφού μας ευχαρίστησε για την συνεργασία που του προτείναμε, δεσμεύτηκε ότι οι προτάσεις μας και οι θέσεις μας για το νέο Δήμο Χαλκιδέων θα αποτελέσουν προτεραιότητές του για την ερχόμενη τετραετία.
            Πρέπει, επίσης, να τονίσουμε ότι στην απόφασή μας για συνεργασία με το Δήμαρχο Θανάση Ζεμπίλη σημαντικό στοιχείο ήταν και το γεγονός ότι ο συνδυασμός του απαρτίζεται από στελέχη διαφορετικών πολιτικών χώρων, αποκτά δηλαδή χαρακτήρα υπερκομματικό και αυτοδιοικητικό.
            Δηλώνουμε, λοιπόν, ότι οι ιδέες μας και τα οράματά μας παραμένουν ενεργά, η δέσμευσή μας από κόμματα συνεχίζει να μην υφίσταται και με βάση αυτές τις αρχές συμμετέχουμε και στηρίζουμε το συνδυασμό του Δημάρχου κ. Ζεμπίλη Θανάση για μια νικηφόρα πορεία στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
                                                                
           Για τον συνδυασμό «Αλλαγή Φοράς»
                                                                        Σάκης Κουκουβίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *