ΚΤΕΛ: υπερβολές στο πόρισμα του ΤΕΕ

«Υπερβολικό» χαρακτιρίζει το πόρισμα του ΤΕΕ ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κος Παπάς, ενώ ο Β. Αποστόλου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Χαλκίδας με την οποία ζητά την διερεύνηση της νομιμότητας των πράξεων και την απόδοση ευθυνών (εάν υπάρχουν) με την Πολεοδομία του Δήμου Χαλκιδέων να πραγματοποιεί «αυτοψία»(!)στο κτήριο για τον εντοπισμό πιθανόν παραβάσεων!
Η «κατόπιν εορτή» παρέμβαση του Τεχνικού Επιμελητηρίου καθώς και οι «νουθεσίες» (sic!) προς τον Δήμο Χαλκιδέων για «από κοινού εκμετάλλευση του οικοπέδου»(!) εκθέτουν γενικώς τον φορέα, δεδομένου ότι «θα έπρεπε να εκφράσει τις απόψεις του από την αρχή της εκτέλεσης του έργου (που δεν έκανε)», αλλά και οι «νουθεσίες» προς τον Δήμο εκτός πλαισίου αρμοδιοτήτων δημιουργούν εικόνα παρέμβασης «εκτός τόπου και χρόνου»!
Ξαφνικά «ανακάλυψαν την Αμερική» μας σχολίασε παράγοντας της πόλης, που ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και ταλαιπωρία στους πολίτες που το χρησιμοποιούν αφού ήδη αφαιρέθηκαν οι τζαμαρίες του ισογείου (χειμωνιάτικα!) που είχαν προστεθεί πρόχειρα έως ότου ολοκληρωθεί η κατασκευή του γραφείου και των χώρων αναμονής των επιβατών.
Αυτό που στην δεδομένη στιγμή χρειάζεται να γίνει είναι «να πέσουν οι τόνοι και η άκαιρη εκμετάλλευση του θέματος» και με σοβαρότητα να εξεταστεί η υπόθεση για να «περισωθεί ότι είναι δυνατόν έπ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *