Κλιμακώνεται η «αντιπαράθεση»

Πολλά τα «…ρίχτερ»
Στην Ευβοϊκή Πίστη!

– Στον Εισαγγελέα θα προσφύγει ο Σίμωσης!
– Προσφυγή κατά των εκλογών!
– Νέος γραμματέας στο ΕΒΕΕ ο Γεροντίτης

Στα «κρύα του λουτρού» έμειναν οι …εμπνευστές της υποψηφιότητας Ποστέκογλου αφού το έντονο παρασκήνιο που προηγήθηκε ο Γιάννης Γεροντίτης εξελέγη Γραμματέας της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΒΕΕ με 15 ψήφους υπέρ(έναντι 13) του Αντ. Ποστέκογλου ενώ τα «αίματα» άναψαν κατά τη συζήτηση που ακολούθησε. Η κατάσταση στο Επιμελητήριο της Εύβοιας είναι απερίγραπτη, αφού το «τσουνάμι» των εκλογών της Ευβοϊκής Πίστης έχει χτυπήσει σοβαρά τη συνοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο και επέφερε τη διάλυση της «συνεργασίας» Σίμωση – Κούκου με την ταυτόχρονη ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Λιονάκη. «Μου …στήσατε τον Ποστέκογλου για να με αποσταθεροποιήσετε» είπε προς τους Κούκο Λιονάκη ο Πρόεδρος του ΕΒΕΕ Παν. Σίμωσης, φράση που προκάλεσε την αντίδραση και την αποχώρηση των δύο «αντί» από την αίθουσα εν μέσω αντεγκλήσεων! Είχε προηγηθεί αιχμηρή παρατήρηση από τον Β. Κούκουζα προς τον Γ. Λιονάκη, προς τον οποίον ευθέως ζήτησε «την παραίτησή του από το αξίωμα του Αντιπροέδρου». Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «πρέπει να βρεις τον τρόπο να επιστρέψεις πίσω στην παράταξη που σε εξέλεξε τις ψήφους». Από αυτό το σημείο και μετά, άρχισε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των «αντιμαχόμενων στρατοπέδων» που φανέρωσε ξεκάθαρα ότι «η συμμαχία Κούκου – Σίμωση έχει πάει …περίπατο» και ότι «η Διοικητική Επιτροπή δεν έχει πλέον τη νομιμοποίηση του Διοικητικού Συμβουλίου»!
Μετά την εκλογή του Γ. Γεροντίτη στη θέση του γραμματέα και τη διαμόρφωση νέας πλειοψηφίας υπέρ του Π. Σίμωση, στη Διοικητική Επιτροπή, είναι ασαφές «ακόμη» αν οι δύο αντιπρόεδροι θα …αντέξουν την πίεση και θα παραμείνουν στις θέσεις τους αφού ήδη έχουν εκδηλωθεί «φωνές» που τους ζητούν να παραιτηθούν! Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΕ «σχολιάζοντας» τα όσα έχουν συμβεί αναφέρθηκε στα παρασκήνια των εκλογών της Ευβοϊκής Πίστης, «αποκαλύπτοντας ότι …κάτι συμβαίνει εκεί(!)» λέγοντας χαρακτηριστικά «μόλις πάρω στα χέρια μου την έκθεση του ελέγχου της Τράπεζας της Χαλκίδος θα την καταθέσω με μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα»!Σύμφωνα με πληροφορίες (που είχαμε στη διάθεσή μας) λίγο πριν τις εκλογές στην Ευβοϊκή Πίστη «η Τράπεζα της Ελλάδος πραγματοποίησε έλεγχο στα διαχειριστικά της Τ5ράπεζας, περιγράφοντας με …μαύρα γράμματα τα όσα έχουν συμβεί εκεί»!Είναι θέμα χρόνου η υπόθεση «να δει το φως της δημοσιότητας, ενώ σήμερα εκδικάζεται ένσταση κατά της συμμετοχής μέλους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αν γίνει αποδεκτή «θα φέρει τα πάνω κάτω στα Διοικητικά της Ευβοϊκής Πίστης», ενώ εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη»μήνυση (!) της Διοικούσας κατά του πρώην Προέδρου Β. Σταύρου» που βρίσκεται ήδη στο στάδιο της προανάκρισης. Προφανώς κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα και σοβαρότητα της κατάστασης βάζοντας πάνω από τα συμφέροντα των καταθετών συνεταιριστών τον «μεγαλοιδεατισμό του» και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τον κίνδυνο που υπάρχει σε τυχόν αρνητικές εξελίξεις!
Όπως να φέραμε και προηγουμένως»είναι θέμα χρόνου όλα αυτά να δουν το φως της δημοσιότητας, και τότε «ο σώζων εαυτόν σωθήτω», αν δεν είναι πλέον πολύ αργά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *