Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 3ο και 6ο…

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η    
Η Συντονιστική επιτροπή αγώνα του 3ου  και  6ου  Γυμνασίου Χαλκίδας ενημερώνουν για τα προβλήματα που προκύπτουν μετά την απόφαση της Νομαρχίας να κλείσουν τα εν λόγω Γυμνάσια αφού από τις τεχνικές υπηρεσίες τα κτίρια κρίθηκαν στατικώς επικίνδυνα, και να μεταφερθούν σε όμορα σχολεία λειτουργώντας με απογευματινό ωράριο.
Στη Γενική Συνέλευση των γονέων στις 21/9/10 απεφασίσθη ομόφωνα να μην γίνει αποδεκτή για κανένα λόγο η προτεινόμενη λύση και να διεκδικηθούν δυναμικά εφικτές και άμεσες λύσεις στα πλαίσια της πρωινής λειτουργίας.
 Σε συνάντηση της Συντονιστικής επιτροπής με το Νομάρχη ο κύριος  Μπουραντάς,  δεσμεύτηκε να διερευνήσει το θέμα της μετεγκατάστασης για πρωινή λειτουργία των Γυμνασίων και την Παρασκευή 24/9/10 να μας  ενημερώσει για τα αποτελέσματα της έρευνας.
Το απόγευμα της Παρασκευής 24/9/10 και ώρα 18.00 θα συνεδριάσει εκ νέου στο χώρο του σχολείου η Γενική Συνέλευση των γονέων για ενημέρωση των πεπραγμένων, προκειμένου να αποφασιστούν οι μετέπειτα ενέργειες που πρέπει να γίνουν για επίλυση του προβλήματος.
Ζητάμε την  άμεση πρωινή λειτουργία των σχολείων μας.
Μαζί διεκδικούμε την καλύτερη λύση.
Αγωνιζόμαστε για την δικαίωση των παιδιών μας.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *