Ε.Π. «Γιατί όλη αυτή η ξαφνική πρεμούρα για το Στόμιο;»

Κάτοικος του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου παρακολουθώντας το τελευταίο χρονικό διάστημα, τις ανακοινώσεις, τις συσκέψεις Δήμου και Περιφέρειας για το δρόμο στο Στόμιο καταθέτει τους προβληματισμούς και τα ερωτήματα, που γεννούν οι επιλογές τους στην επίλυση ενός τόσο σοβαρού προβλήματος για το Δήμο. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Επειδή τις τελευταίες ημέρες διαβάζω με ιδιαίτερη προσοχή την αγωνία του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου κ. Δ. Θωμά για το δρόμο στο Στόμιο θα ήθελα να καταθέσω κάποια ερωτήματα, διότι έχω προβληματιστεί με όλη αυτή την πρεμούρα για τη μελέτη που ήδη υπάρχει και πρέπει οπωσδήποτε να υλοποιηθεί διαφορετικά δε θα γίνει ο δρόμος:

1)γιατί ο Δήμαρχος δεν κινητοποιήθηκε δυναμικά για να έχει την έδρα ο νέος Δήμος στην Κύμη?
2)γιατί ο Δήμαρχος δεν έδωσε την κατάλληλη προσοχή εδώ και 8 χρόνια σαν Δήμαρχος Κύμης για το δρόμο του Στομίου;
3)γιατί δεν περιμένει την Τρίτη που συνεδριάζουν όλες οι υπηρεσίες – τεχνικές – υπουργείο – αντιπεριφέρεια- Δήμαρχος – δημοτικοί σύμβουλοι – φορείς της περιοχής – κάτοικοι για να δοθεί ένας ομαδικός αγώνας, με τεκμηριωμένες απόψεις, ένας αγώνας κοινός;
4) γιατί αρκείτε σε μια πλειοψηφική απόφαση συμβούλων άσχετων με το αντικείμενο;
5) γιατί χωρίζει πάλι τους κατοίκους της περιοχής της Κύμης, μήπως είναι η προσφιλής του μέθοδος, για να συσπειρώνει κάποιους, για να έχει μονό αυτός λόγω ύπαρξης και όλοι οι άλλοι σε δεύτερη μοίρα;
6) γιατί Δήμαρχε με ξεκόβεις από το σύνολο; ποιος σου έδωσε αυτό το δικαίωμα;
Τα ερωτήματα πολλά και ο νους όλων μας μας οδηγεί σε σκέψεις άλλες. Αγαπητοί μου φίλοι των blogs, ίσως νομίζετε ότι θέλω να κάνω προπαγάνδα εναντία στον κ.Θωμά. Όχι εξάλλου είναι πολύ νωρίς που πηρέ τη λαϊκή εντολή και οι εκλογές είναι μακριά, άρα δεν έχω τέτοια πρόθεση, απλά προσπαθώ μέσω εσάς, να ακουστεί μια φωνή που δυστυχώς δεν είναι μόνο η δική μου αγωνία και προβληματισμός. Εκφράζουμε και πιστεύουμε ότι θα τύχουμε τις φιλοξενίας σας.

Υ.Γ Στις 14 και 15/5/2011 διοργανώνετε η ανάβαση Κύμης όπως κάθε χρόνο. δυστυχώς λείπει η ευαισθησία από τον Δήμαρχο απέναντι στους μαθητές, που στις 14 του Μάη δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις και σε απόσταση 150 μέτρων θα γίνετε η ανάβαση. Καμιά ευαισθησία στους αγώνες των παιδιών και των γονιών, που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους. Βέβαια εδώ είναι άλλου είδους μελέτη που δεν αφορά τον Δήμαρχο και τους Συμβούλους του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *