«Ευχές της Κατ. Περλεπέ στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων».

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, σε ευχετήριο μήνυμά της προς τους μαθητές του Νομού μας, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αναφέρει:

«Εύχομαι σε κάθε μαθήτρια και σε κάθε μαθητή του Νομού μας που θα λάβει μέρος στις εξετάσεις που ξεκινούν σε λίγες μέρες, η επιθυμία τους για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στη σχολή της επιλογής τους, να γίνει πραγματικότητα.

Στις πολλές και συνεχείς προσπάθειες των ανθρώπων για την οικοδόμηση μιας ζωής όπως την επιθυμεί ο καθένας, ο στόχος των νέων να αποκτήσουν υψηλότερης βαθμίδας παιδεία μέσα από το εκπαιδευτικό μας σύστημα, είναι απόλυτα θεμιτός.

Ο στόχος αυτός μπορεί να επιτευχθεί καλύτερα, αν στη διαδικασία των εξετάσεων, οι διαγωνιζόμενοι προσέλθουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη νηφαλιότητα και όσο περισσότερο είναι απαλλαγμένοι από το άγχος που δημιουργείται σε μία τέτοια διαδικασία.

Καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους και επιτυχία στις εξετάσεις, είναι οι ευχές που τους απευθύνω αυτή την ώρα και τα αποτελέσματα να δώσουν στους ίδιους και στις οικογένειές τους, τη χαρά που προσδοκούν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *