ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ…..

 Ο Μπλερ βγάζει… 7.300 ευρώ το λεπτό από διαλέξεις!
 
 Σε καιρό κρίσης ο Τόνι Μπλερ παραμένει μακράν ο πρώτος… ευρωφονιάς συνταξιούχος πολιτικός! Ενα δημοσίευμα των «Sunday Τimes» αποκάλυψε πως ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας επιμένει να πληρώνεται με τη «συνήθη» ταρίφα για τις ανούσιες πανεπιστημιακές διαλέξεις του ανά τον κόσμο. Αντιθέτως ο Μπιλ Κλίντον και ο Αλ Γκορ φιλοτιμήθηκαν να ζητούν λιγότερα.

Όμιλος συγκέντρωνε προσωπικά δεδομένα
 
 Ο γερμανικός όμιλος Lidl κατασκόπευε τους εργαζομένους, συγκεντρώνοντας προσωπικά δεδομένα για την κατάσταση της υγείας τους, αποκαλύπτει το περιοδικό Spiegel. Σύμφωνα με τα έγγραφα που εντοπίστηκαν τυχαία μέσα σε ένα καλάθι αχρήστων, ο όμιλος συγκέντρωσε μεταξύ 2008 και αρχών 2009 προσωπικά δεδομένα υπαλλήλων.

Η «Λίστα του Σίντλερ» βρέθηκε σε βιβλιοθήκη του Σίδνεϊ

Την περιβόητη λίστα του Γερμανού επιχειρηματία Όσκαρ Σίντλερ, χάρη στην οποία σώθηκαν χιλιάδες Εβραίοι από το Ολοκαύτωμα, ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι της Κρατικής Βιβλιοθήκης της Νότιας Ουαλίας. Το 13 σελίδων έγγραφο, στο οποίο αναγράφονται 801 ονόματα Εβραίων, βρέθηκε ανάμεσα σε χειρόγραφα και άλλα αντικείμενα του Αυστραλού συγγραφέα Τόμας Κένελι.

Οι ιδιοκτήτες σκύλων τείνουν να μοιάζουν με τα κατοικίδιά τους
 
Ακούγεται απίστευτο, αλλά για κάποιο μυστηριώδη λόγο οι άνθρωποι που έχουν σκύλο στο σπίτι τους, έχουν μια τάση να μοιάζουν με το αγαπημένο τους ζώο, κάτι που οι άλλοι άνθρωποι γύρω τους μπορούν να διακρίνουν, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει την αντίληψη “μοιάζει με το σκύλο του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *