…ΔΙΑΦΟΡΑ

Χωριό στη Γερμανία πουλάει τις λακκούβες στους δρόμους!

50 ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΛΑΚΚΟΥΒΑ

Οι λακκούβες στους δρόμους ειναι ένα πρόβλημα που απασχολεί μάλλον όλες τις χώρες του κόσμου. Στη Γερμανία όμως και συγκεκριμένα στο χωριό Niederzimmern βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να το λύσουν. Πουλάνε τις λακκούβες! Όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει μια λακκούβα με 50 ευρώ και σαν αντάλλαγμα…το χωριό θα φτιάξει τη λακκούβα και θα γράψει πάνω της ένα μήνυμα επιλογής του αγοραστή

“Οταν ξαναβγει το part 2 ετοιμαστειτε να αποχαιρετίσετε και το αλλο 30% δωρου”

ΔΩΣΤΕ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

“Απλάζουμε Ιστορικές στιγμές. Σημερα μπήκαν τα χειρότερα φοροεισπρακτικά μετρα ever και το ιντερνετ εχει crashαρει με το ροζ Video Της Τζουλιας

Απο τη μία τα μέτρα και από την άλλη τα μπουκάλια με…τη σαμπανια νε ρεουν στο κορμί της Τζουλιας.”

“Tο απαγορευμένο ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου”

“Σάλο έχει προκαλέσει ένα DVD με σκληρό πορνό με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου, που κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα υπό τον τίτλο «Απαγορευμένο».

Το βίντεο… ξεκινά με την ξανθιά πρωταγωνίστρια σε ένα διπλό κρεβάτι να αυτ@#$@#$@#, κοιτάζοντας όλο νόημα και υπονοούμενα την κάμερα. Στη συνέχιεα, η δράση μεταφέρεται σε τζακούζι, όπου η Τζούλια χρησιμοποιεί ως παρτενέρ… ένα μεγάλο μπουκάλι σαμπάνιας!

Στην ταινία υπάρχει και συμπρωταγωνιστής, ο οποίος εμφανίζεται προς το τέλος για να ολοκληρώσει όσα δεν κατάφερε μόνη της η Τζούλια. Οι σκηνές είναι άκρως σκληρές για να περιγραφούν και περιλαμβάνουν όλες τις στάσεις και τους σεξ τρόπους…

Το DVD κυκλοφορεί από την εταιρεία ……«Sirina Entertainment», γνωστή από τις «καυτές» ταινίες αυστηρά για ενηλίκους μέσω του ομώνυμου περιοδικού. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, η ταινία έγινε εις γνώση της Τζούλιας και κυκλοφόρησε με την άδειά της.

Ωστόσο, η πλευρά της ξανθιάς πρωταγωνίστριας δηλώνει άγνοια για το βίντεο και υποστηρίζει πως ίσως πρόκειται για εκβιασμό από πρώην σύντροφό της.”

“O Ελληνικός λαός είναι έτοιμος να βάλει πλάτη”

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Πρέπει να έχει κάποιος πολύ θράσος για να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Λέει ο Παπακωνσταντίνου πως ο Ελληνικός λαός είναι έτοιμος να δεχτεί τα μέτρα. Όχι κυριε Υπουργέ δεν είναι έτοιμος… το μόνο που περιμένει είναι να δικαστούν και να φυλακιστούν αυτοί που τα έφαγαν και μας κατακλέψανε. Αυτό περιμένει ο Ελληνικός λαός. Αυτή τη φορά δεν θα βγάλει μόνο το φίδι απο την τρύπα, θέλει και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Φόροι στο πρόχειρο φαγητό για να καταπολεμηθεί η παχυσαρκία

ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Πάνω απο τους 25% των Ρουμάνων ειναι παχύσαρκοι και η κυβέρνηση προχωρά ενα μέτρο που αν και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις πιστεύεται οτι θα βοηθήσει στο πρόβλημα αυτό. Με το νέο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί μέσα στο μήνα τα πρόχειρα φαγητά (fast food, κλπ) θα φορολογούνται περισσότερο.

Οι …αλυσίδες και οι εταιρείες αντιδρούν λέγοντας οτι αυτό θα σημαίνει αύξηση 20% στις τιμές των προϊόντων και θα οδηγήσει στην απόλυση 36,000 εργαζομένων στον κλάδο αυτό. Η κυβέρνηση πιστεύει οτι θα έχει αποτέλεσμα και για αυτό φαίνεται οτι θα το προχωρήσει

Ποιοι διαφώνησαν στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ…

Όπως γράψαμε από νωρίς, ο Γιάννης Κατσούκος εξέφρασε επιφυλάξεις για τα νέα μέτρα κατά την αποψινή άτυπη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υπό τον Σωκράτη Ξυνίδη και τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Κουτσούκος αναφέρθηκε σε έλλειμμα ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης. “Πάμε στα εύκολα”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι “έπρεπε να υπάρχει κόκκινη γραμμή και να μην παγώσουν κατώτατες συντάξεις και μισθοί”.

Επίσης ο Παντελής Οικονόμου έκανε λόγο για επανεξέταση της στάσης της Ελλάδας απέναντι στην ΟΝΕ και την Ευρωπαϊκή Ενωση, ενώ …ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κ. Πανταζής έθεσε θέμα ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Από τον Κ. Ασκούνη τέθηκε ζήτημα ιδεολογικής φυσιογνωμίας των μέτρων, οπότε παρενέβη ο Ν. Αθανασάκης ο οποίος είπε ότι τα μέτρα είναι επιβεβλημένα.

Ο Πάρης Κουκουλόπουλος, αντίθετα, εξέφρασε τη στήριξή του στα οικονομικά μέτρα και ο νομάρχης Πειραιά Γ. Μίχας, στο ίδιο κλίμα, είπε ότι τα μέτρα είναι αναγκαστικά και όχι αναγκαία. Σε ερώτηση για το πόσο θα διαρκέσουν τα μέτρα ο υπουργός Οικονομικών απάντησε ότι θα διαρκέσουν όσο και το πρόγραμμα σταθερότητας, ενώ σε ερώτηση αν έχουν εξασφαλιστεί ανταλλάγματα από την ΕΕ δεν έδωσε σαφή απάντηση.

Για ποιά Ευρώπη μιλάμε;‏…

Εμείς είμαστε η αποικία τους. Όσοι πιστεύουν πως τα μέτρα θα φέρουν την πολυδιαφημισμένη ανάκαμψη πλανώνται πλάνην οικτράν…

Ακούσαμε και τα νέα μέτρα. Όταν η Αγγλία και η Γαλλία εν μέσω οικονομικής κρίσης αποφάσιζαν τη μείωση του ΦΠΑ τους στο 15%, για να μειωθεί το κόστος των προϊόντων και των υπηρεσιών και να κινηθεί η αγορά, ήρθανε σε εμάς, τους banana republic, και μάς επέβαλλαν αύξηση του ΦΠΑ και μάλιστα κατά 2 μονάδες. Γιατί εμείς δεν είμαστε άνθρωποι. Εμείς είμαστε η αποικία τους.

Eάν δεν μας πουν…

Δεν πληρώνουμε εάν δεν μας πουν:

Ποιοι φταίνε για την κακοδιαχείριση των χρημάτων μας

Ποιοι φταίνε για την κλοπή των χρημάτων μας

Εάν δεν πάνε φυλακή τουλάχιστον 10 ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι και άλλοι δέκα διοικητές ΔΕΚΟ και Δημοσίων Οργανισμών

Εάν δεν πιαστούν για φοροδιαφυγή …

τουλάχιστον 10 μεγαλοδικηγόροι, 10 μεγαλογιατροί και 10 μεγάλο επιχειρηματίες

Εάν δεν κλείσουν δια παντός τουλάχιστον 10 επιχειρήσεις που φοροδιαφεύγουν

Εάν δεν δικαστούν τουλάχιστον 20 πρώην υπουργοί και…Γενικοί Γραμματείς

Εάν δεν ξεμπροστιαστούν οι μέτοχοι των off-shore εταιρειών και δεν δημευτούν τουλάχιστον 10 περιουσίες

Εάν οι τράπεζες δεν σταματήσουν να αισχροκερδούν

Τέλος , να μας διασφαλίσει κάποιος επιτέλους ότι μετά από δέκα χρόνια (αν ζούμε) δεν θα έχουμε πάλι τα ιδία.

Τα ανωτέρω είναι φυσικά εντελώς ενδεικτικά. Εάν δεν γίνουν όμως, όλοι οι μισθωτοί θα ψάξουμε να βρούμε τρόπους να αποφύγουμε «τα μέτρα» . Το φαγοπότι σε βάρος μας ΤΕΡΜΑ «κύριοι».”

Αυτά είναι όλα τα νέα μέτρα… …που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

.

-Νέα έκτακτη εισφορά 1% και συντελεστής 45% για εισοδήματα άνω των €100.000

-Κατάργηση απαλλαγής του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο ηλεκτρικό ρεύμα. Η επιβολή του φόρου αυτού συνεπάγεται επιβάρυνση μιας οικογένειας με μέση κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος 1.770 KW/h το τετράμηνο, στα 9,7 ευρώ.

-Περικοπή του 14ου και…του 13ου μισθού στο δημόσιο τομέα κατά 30%.

-Περικοπή 12% στα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων. Εξαιρούνται τα οικογενειακά επιδόματα, κίνητρο αποδόσεων και επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών.

-Στο 21% από 19% ο ΦΠΑ. Επίσης από το 4,5% στο 5%, από το 9% στο 10%.

-Πάγωμα όλων των συντάξεων

-Αύξηση 8 λεπτά στην τιμή της βενζίνης, 3 λεπτά στο πετρέλαιο κίνησης

-Αύξηση κατά 20% των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε τσιγάρα και ποτά

-Εισαγωγή ειδικών φόρων κατανάλωσης σε είδη πολυτελείας

-Πάγωμα των προσλήψεων το 2010

-Μία πρόσληψη για κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις το 2011

Κουράγιο στο μουράγιο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *