διαμαρτυρονται στην Κάρυστο

Την Τετάρτη 28 Απριλίου 2010 στο ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ της Καρύστου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μαρμαρίου Νίκου Μανώλη έγινε ανοιχτή συγκέντρωση και συζήτηση με θέμα τα καίρια και φλέγοντα προβλήματα που απασχολούν την Νότια Καρυστία.
Το θέμα της λειτουργίας των Λατομείων Σχιστολιθικών Πλακών Καρύστου καθώς και ενημέρωση για τις διατάξεις του νομοσχεδίου που αφορά τις Α.Π.Ε. και συγκεκριμένα για το άρθρο που θίγει κατάφορα τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα των κατοίκων
Κύριος ομιλητής ήταν ο Δήμαρχος Μαρμαρίου κος Νίκος Μανώλης ο οποίος έκανε διεξοδική ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειες και τις εξελίξεις.
Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων .
Τέλος αποφασίστηκε, τόσο από το Σωματείο Λατόμων όσο και από τους Ιδιοκτήτες Γης της Νότιας Καρυστίας να συσταθεί 7μελής Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Νομικοί Σύμβουλοι της επιτροπής ορίστηκαν οι κύριοι Χατζηνικολής Ζάχος και ο κος Χατζηγιαννάκης Βασίλης.

Και μέλη της επιτροπής ορίστηκαν
Νικόλαος Μανώλης
Σπυρίδων Πλατυμέσης
Κωνσταντίνος Θύλιζας
Γεώργιος Σαραβάνος
Νικόλαος Παπαμιχαήλ
Σωτήριος Κρήσιλιας
Κωνσταντίνος Καλιανιώτης
Ελευθέριος Ραβιόλος
Γεώργιος Κακάτσος
Πολυχρόνης Πολυχρονίου

Η Επιτροπή θα συνεδριάσει άμεσα για να συντονίσει τις ενέργειες της και να πάρει αποφάσεις για να αναλάβουν δράση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μαστίζουν την Νότια Καρυστία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κόσμου στην συγκέντρωση ήταν αθρόα ,ενδεικτικό γεγονός της αναγκαιότητας για ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *