ΔΗΛΩΣΗ ΖΕΜΠΙΛΗ

Ο Υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού «Γέφυρα στο μέλλον» Ανανέωση-Συμμαχία-Ανάπτυξη, Θανάσης Ζεμπίλης, μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους πολίτες του διευρυμένου δήμου Χαλκίδας, για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό μου και το συνδυασμού που ηγούμαι, ένα συνδυασμό υπερκομματικό, που σκοπό έχει να υπηρετήσει τον τόπο, την κοινωνία και τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.
Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι συμπολίτες μας δεν εγκλωβίστηκαν σε τεχνητές διαχωριστικές γραμμές, αλλά εκφράστηκαν με αυτοδιοικητικά κριτήρια, χωρίς να επηρεάζονται από κομματικές σκοπιμότητες.
Το μήνυμα αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία, καθώς με την υπερψήφισή του, σε όλα ανεξαιρέτως τα Δημοτικά διαμερίσματα, ο συνδυασμός μας αποκτά την πλειοψηφία και έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να εφαρμόσουμε απαρέγκλιτα το πρόγραμμά μας, ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, με κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία, με επίκεντρο τον πολίτη και στόχο την ισσόροπη ανάπτυξη.
Προς αυτή την κατεύθυνση, εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός, ότι ο συνδυασμός μας επικράτησε στο σύνολο των τοπικών κοινοτήτων (Αφρατίου, Φύλλων, Ν. Λαμψάκου, Μύτικα, Καλοχωρίου-Παντειχίου, Λουκισίων, Φάρου), που σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, εκλέγονται από τον Α΄ γύρο της αναμέτρησης.
Απομένει άλλη μια εβδομάδα, όπου θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, με σύνεση, πολιτικό πολιτισμό και χωρίς τυμπανοκρουσίες με στόχο τη νίκη, τη νίκη του τόπου μας, τη νίκη των πολιτών.
Προχωράμε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Με πίστη στις δυνατότητες του νέου διευρυμένου δήμου Χαλκίδας. Με εμπιστοσύνη στους δημότες μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *