Βρήκαν… «άκρη», αλλά ο Σταύρου… ελπίζει!

-Ο Ζησιμόπουλος θα είναι ο νέος Πρόεδρος στην Ευβοϊκή Πίστη
-Την 4η Ιουλίου η καταληκτική ημερομηνία
-Παρέμβαση του Γ. Μητροπέτρου

Κατέληξαν, απ’ ότι φαίνεται, οι 5 της Ευβοϊκής Πίστης στο όνομα του κ. Ζησιμόπουλου για την θέση του Προέδρου, ενώ συμφωνία υπήρξε και για την εκλογή του Δημ. Παπαγρηγορίου στην θέση του Αντιπροέδρου, μετά από αρκετές συνεδριάσεις και πολύ παρασκήνιο ενώ για τη θέση του γραμματέα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά μεταξύ των κων Λιονάκη- Τσεκούρα και Κούκου.
Το αργότερο μέχρι τις 4 Ιουλίου ο πλειοψηφών σύμβουλος Β. Σταύρου θα πρέπει να συγκαλέσει το νέο Διοικητικό συμβούλιο για την διαδικασία εκλογής του Προεδρείου που εκτός απρόοπτου γεγονότος θα σημάνει την «μετά- Σταύρου» εποχή στην Ευβοϊκή Πίστη, ενώ η «ελπίδα» του απερχόμενου Προέδρου για «συναινετικό Προεδρείο» δεν βρίσκει έδαφος για υλοποίηση.
Στάση «αναμονής» και από τον Δ. Σταματούκο που μαζί με τον Β. Σταύρου ήταν το «κόκκινο πανί» για την αντίπαλη «παράταξη» και παρά το γεγονός ότι «πλειοψήφησαν» δεν κατάφεραν να εκλέξουν τον 5ο σύμβουλο στο νέο Διοικητικό συμβούλιο.
Αυτό που προκαλεί έκπληξη στους συνεταιριστές είναι το γεγονός ότι «παρά τις σοβαρές αλληλοκατηγορίες και υπαινιγμούς για κακοδιαχείριση» ΟΥΔΕΙΣ κατήγγειλε δημόσια τίποτε κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης όπου υπήρχε δυνατότητα διαλόγου και γόνιμη αντιπαράθεση επιχειρημάτων.
Και είναι βέβαιο ότι «αυτό το κουτσομπολιό» θα προκαλέσει τριγμούς στην σταθερότητα της αξιοπιστίας της Ευβοϊκής Πίστης προς τους συνεταιριστές πόσο μάλλον η διαφαινόμενη αντιπαράθεση στις συνεδριάσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Δημόσια παρέμβαση για τα όσα έχουν γίνει εν όψει της εκλογικής διαδικασίας έκανε με ανακοίνωσή του και ο πρώην Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και συνεταιριστής Γ. Μητροπέτρος κάνοντας έκκληση για «χαμηλούς τόνους και μεταβατική διοίκηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *