Τηλεοπτικά κουτσομπολιά…

@@ Μπήκε η νέα χρονιά, άρχισαν τα τηλεοπτκά προγράμματα, ξεκινάει και το κουτσομπολιό.
@@ Πρώτη χαμένη φαίνεται να είναι η Βάσια Λόη μιας και οι φήμες για κόψιμο του Μεσημεριανού Express δίνουν και παίρνουν. Ε μια κι αυτοί εκεί στο Alter το έριξαν σε gossip μαραθώνιο…
@@ Δεύτερη χαμένη είναι… δύο. Η Στεφανίδου και η Βανδή. Καλύτερα νούμερα έκανε η Τατιάνα όσο ήταν τσακωμένη με την Δέσποινα παρά τώρα που τα βρήκαν και γύρισαν δύο εκπομπές. Η πρώτη που προβλήθηκε έκανε κάτι δεκαπενταράκια που και οι δύο μαζί να το φυσάνε δεν πρόκειται να κυρώσει.
@@ Χαμένος κι ο Κωστέτσος που τον έκανε μπλε μαρέ ένας άγνωστος στα μπουζούκια. Ο μόδιστρο ισχυρίζεται πως…τις έφαγε με σιδερομπουνιά (ντροπή, τον Βασίλειο δεν τον χτυπάς ούτε με τριαντάφυλλο). Περαστικά. Αλλά πάλι κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα το ατιμούτσικο!
@@ Ξαφνικά όλοι μιλάνε για τον Κακαουνάκη. Δεν λέω, κρίμα που έφυγε ένας άνθρωπος και ειδικά αν αληθεύει ότι υπήρξε ιατρική αμέλεια. Αλλά το βρίσκω too much να μιλάνε για τον δημοσιογράφου του λαού. Με την δράση του τα τελευταία (τουλάχιστον) χρόνια τόσο σε δελτία όσο και στην εφημερίδα του ήταν ο δημοσιογράφος του ΠΑΣΟΚ. Και όποιος μπορεί ας το διαψεύσει.
@@ Λοιπόν, εδώ γελάμε. Ο Νίκος Μουρατίδης λέει ότι είναι ανελέητος στην κριτική του γιατί έχει παραγίνει το κακό με την μουσική. Ρε σεις, ο Μουρατίδης δεν είναι αυτός που σχολιάζει συνέχεια τα φορέματα;
@@ Εφτακόσια χιλιαρικάκια λένε ότι θα κοστίσει ο γάμος της Μαριέττας Χρουσαλά. Είτε ισχύει είτε όχι αυτή δεν επιβεβαιώνει αλλά φυσικά ούτε και διαψεύδει. Το αφήνει να αιωρείται και καμαρώνει. Ας ελπίσουμε μόνο να μην ακούσουμε ότι ο εφοπλιστής και μέλλον σύζυγος της ρίξει καμιά… εθελούσια (που είναι και trend) λόγο οικονομικής κρίσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *