ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του Κ.Κ.Ε. με θλίψη της ανακοινώνει σήμερα το θάνατο του συντρόφου Λάζαρου Σορόπουλου εκπαιδευτικού, στελέχους του Κόμματος.
Ο σ. Λάζαρος, σε όλη του τη ζωή, στάθηκε άξιος υπερασπιστής και αγωνιστής  στην προώθηση των ιδανικών του Κόμματος  και της Εργατικής Τάξης.
Γεννήθηκε το 1965 στη Χαλκίδα. Καταγόταν από εργατική οικογένεια και  από μαθητής ακόμα,στις αρχές του 1982 οργανώθηκε στην Κ.Ν.Ε.
Το 1983 έγινε μέλος του Κ.Κ.Ε.
Τόσο στην Κ.Ν.Ε. όσο και στο Κ.Κ.Ε. Αναδείχτηκε σε διάφορες στελεχικές θέσεις. Ήταν αντιπρόσωπος στο 13ο Συνέδριο  του Κ.Κ.Ε  (1991).
Το Νοέμβριο του 1991 εκλέχτηκε στο Ν.Γ. Εύβοιας του Κ.Κ.Ε.
Το 1992 βοήθησε στην ανασυγκρότηση της Κ.Ν.Ε. σαν Γραμματέας της οργάνωσης Εύβοιας της Κ.Ν.Ε. και στη συνέχεια σαν Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας της Κ.Ν.Ε.
Το 1993, στο 6ο Συνέδριο της Κ.Ν.Ε  εκλέχτηκε στο Γραφείο του Κεντρικού της Συμβουλίου. Το 1997, στο 7ο Συνέδριο, επανεκλέχθηκε.
Για αρκετά χρόνια ήταν μέλος του Τμήματος Παιδείας της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.    και  υπεύθυνος του Επιστημονικού Περιοδικού “Θέματα Παιδείας”.
Η Ν.Ε. Εύβοιας του Κ.Κ.Ε. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια  στη συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα Ντίνα, στα δυο του παιδιά Κώστα και Δήμο και στην οικογένειά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *