Συνελήφθη Γεωργιανός για διαρρήξεις σπιτιών & τραυματισμό θύματος

Συνελήφθη ένας 35χρονος Γεωργιανός, που μαζί με το συνεργό του, διέρρηξαν τρία διαμερίσματα στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας στη Χαλκίδα και στην Αρτάκη, απο τα οποία αφήρεσαν πλήθος κοσμημάτων και χρήματα. Να σημειωθεί, ότι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν οι δράστες, τραυμάτισαν έναν ένοικο, που προσπάθησε να τους εμποδίσει. Αναζητείται ο συνεργός του.

Συνελήφθη στην περιοχή «Έξω Παναγίτσα» Χαλκίδας από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 35 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, για διάπραξη ληστείας και διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, ο 35 χρονος, μαζί με ένα συνεργό του, πρωινές ώρες της 26-05-2011, διέρρηξαν τρία διαμερίσματα, ένα στην πόλη της Νέας Αρτάκης-Ευβοίας και δύο σε οικοδομικό συγκρότημα στην περιοχή «Έξω Παναγίτσα» Χαλκίδας, από τα οποία αφήρεσαν πλήθος χρυσαφικών, κοσμημάτων και τιμαλφών μεγάλης αξίας καθώς και χρήματα.

Οι δύο -2- δράστες, αποχωρώντας από το οικοδομικό συγκρότημα, προκειμένου να διατηρήσουν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά, ένοικο όμορου διαμερίσματος, ο οποίος προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή τους.

 Οι αστυνομικοί, καταδίωξαν και συνέλαβαν τον 35 χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρήκαν τα κλοπιμαία καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ κατάσχεσαν και ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του συλληφθέντος, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις μετακινήσεις τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα (27-05-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ ο συνεργός του, ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη, αναζητείται.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ερευνάται η συμμετοχή των παραπάνω και στην τέλεση άλλων αξιόποινων πράξεων ανά την Επικράτεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *