Στου «κουφού» την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!

-Στα «κρυφά» ο Σουφλιάς υπέγραψε την άδεια για καύση RDF στο Αλιβέρι
-Παθητική η στάση των κυβερνητικών βουλευτών της Εύβοιας
-Γενικός ξεσηκωμός στο Αλιβέρι!

Και νέες περιπέτειες για τους πολίτες της Νοτιοκεντρικής Εύβοιας και του Αλιβερίου γενικότερα μετά την υπογραφή από τον Γ. Σουφλιά της άδειας για καύση RDF από την ΓΕΤ Μηλακίου!
Η απόφαση αυτή σήμανε «γενικό συναγερμό» στην περιοχή που τη Δευτέρα το απόγευμα καλεί σε συγκέντρωση τον κόσμο με σκοπό με την ενημέρωση και τη διερεύνηση των τρόπων αντίδρασης στην εξέλιξη αυτή. Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβερνητικής πλευράς για «μη καύση RDF από την μονάδα του Μηλακίου, την αρνητική απόφαση τόσο του Νομαρχιακού Συμβουλίου αλλά και του Δήμου Ταμυναίων και τις αντιδράσεις των περιβαλλοντικών οργανώσεων, το Υπουργείο Περιβάλλοντος μόλις είδε ότι οι αντιδράσεις εκτονώθηκαν προχώρησε στην έγκριση των Περιβαλλοντικών όρων!
Αυτή η εξέλιξη εκτός του ότι επιβεβαιώνει την «κυβερνητική αναξιοπιστία», αποτελεί ακόμη μία …επίθεση από την κυβέρνηση κατά της Εύβοιας μετά και την απόφαση για δημιουργία στρατοπέδου λαθρομεταναστών στη Ριτσώνα αλλά και την «υποβόσκουσα» δημιουργία χωματερής για τα απορρίμματα της Αττικής στον ίδιο χώρο!
Και παρά τις εκπεφρασμένες αντιδράσεις της ευβοϊκής κοινωνίας οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι προχωρούν στον «προγραμματισμό» τους με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να παρακολουθούν τις εξελίξεις χωρίς να αντιδρούν δυναμικά όπως κάνουν συνάδελφοι τους από ΄’άλλες εκλογικές περιφέρεις.
Ο κόμπος έχει φθάσει στο «χτένι» και πρέπει να σημάνει γενικός ξεσηκωμός για όλα αυτά τα απαράδεκτα που θέλουν να μας επιβάλλουν αλλά και για όσα δεν μας έχουν υποσχεθεί και δεν υλοποιούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *