Περιοχές της Νότιας Καρυστίας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.


 Στο δήμο Κριεζών ο κ Περγαντάς  συναντήθηκε με το Δήμαρχο Κώστα Μαστροκώστα και δημοτικούς συμβούλους όπου έγινε αναλυτική συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής.
Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν ως προτεραιότητες ήταν το αποχετευτικό, η αξιοποίηση της Λίμνης του Δύστου, ο Βιολογικός Καθαρισμός και η έλλειψη ΧΥΤΑ.
Ο κ. Περγαντάς τόνισε ότι για τη μελέτη του βιολογικού καθαρισμού η οποία είναι έτοιμη ότι θα γίνει προσπάθεια να δρομολογηθεί το έργο όσο γρηγορότερα γίνεται, από το ΕΣΠΑ.
Παράλληλα θα πρέπει να γίνει προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για ΧΥΤΑ της ευρύτερης περιοχής.
Εν συνεχεία ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος συναντήθηκε με πολίτες των Κριεζών προς τους οποίους δεσμεύτηκε ότι θα τον βλέπουν και μετά τις εκλογές έτοιμο πάντα να τους ακούσει και να αγωνιστεί για την επίλυση των προβλημάτων τους.
Στα Στύρα είχε συνάντηση με τον πρωην Δήμαρχο Ζαχαρία Λέκα και με πολίτες ενώ στην παραλία των Νέων Στύρων είχε συνάντηση με στελέχη της αυτοδιοίκησης της Καρυστίας και εκπροσώπους φορέων όπου συζητήθηκαν οι δυνατότητες τουριστικής Ανάπτυξης της περιοχής Καρυστίας για την οποία ο κ. Περγαντάς υπογράμμισε ότι «αποτελεί προνομιακό χώρο ανάπτυξης του τριτογενή τομέα».
Αύριο Πέμπτη ο κ. Περγαντάς συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Εύβοια θα επισκεφθεί την Αρτάκη, το Μαντούδι, και την Δίρφυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *