ΠΑΡΑΠΟΛΙΙΚΑ……

«Πέτυχε διάνα»!
Φαίνεται ότι ο Σανιδάς πέτυχε «διάνα» σύμφωνα με τα όσα γράφει στην εντολή του για προανάκριση της υπόθεσης των οικοπέδων της Σκύρου!
Κάνει λόγο για «παραπλάνηση Δικαστηρίου και ψευδομάρτυρες»…
Μόλις το διάβασαν οι «ενδιαφερόμενοι», άνοιξε η γη και τους κατάπιε!
«Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα» που λέει και ο λαϊκός βάρδος!
Ήδη η «Ιπποκράτους» άρχισε να… μελετάει το θέμα!

Υιοθεσία!
Θα «υιοθετήσει» το έργο της Δημοτικής Αγοράς ο Μαρκόπουλος και θα το εντάξει μέσα από το πρόγραμμα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για ανακατασκευή!
Μόνο να προσέξετε Υπουργέ μας η «υιοθεσία» να είναι νόμιμη γιατί η τιμωρία στις παράνομες είναι πάρα πολύ βαριά…

Νέες ιδέες!
Ιδιωτική σεκιούριτυ, πρότεινε ο Αναγνωστάκης, να προσλάβει ο Δήμος για την νυχτερινή ασφάλεια των Δημοτών!
Δηλαδή, την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού θα την πληρώσουμε εμείς (οι πολίτες) Μήτσο;
Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε εκτός αν τα πληρώσετε από την τσέπη σας!

Ετοιμόλογος!
«δεν έχεις πει τίποτα σοβαρό σε αυτήν την αίθουσα» είπε ο Αναγνωστάκης στον Διαμάντη Γεωργούλη!
Και εισέπραξε «πληρωμένη» απάντηση από τον Διαμάντη: «ως νέος θα παρακολουθώ την ωριμότητά σας»!

Ο Δερβέναγας!
«Αψυχολόγητο παραλήρημα» χαρακτήρισε ο Λιάσκος την ανακοίνωση του Μαρκόπουλου για το Λιμενικό Ταμείο!
«Είναι για γέλια» σχολίασε ο πρώην υφυπουργός και παρατήρησε ότι «κανείς δεν μπορεί να γίνει Δερβέναγας της Εύβοιας»!
Όποιος ανατρέξει στην ιστορία, θα μάθει «τι εστί Δερβέναγας»!

Ουγκάντα!
«Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που βάζει ειδικό τέλος στην κινητή τηλεφωνία και τα καρτοκινητά και η τέταρτη, μόλις, στον κόσμο που λαμβάνει ένα τέτοιο φορολογικό μέτρο…
Ποιες είναι οι άλλες τρεις χώρες; Η Τανζανία, η Ουγκάντα και η Αλβανία»…

Τον πήρε στο λαιμό του!
Ο Γιώργος Αλογοσκούφης πήρε στο λαιμό του και τον Ευάγγελο Βενιζέλο του ΠΑΣΟΚ. Η παρουσία του στην εκδήλωση του βιβλίου του πρώην τσάρου σχολιάζεται ως «ακατανόητη» στην οδό Ιπποκράτους όπου έσπασαν τα τηλέφωνα από αγανακτισμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βενιζέλος, που μάλλον ρεζιλεύτηκε, εγκαλείται ότι έδωσε πολιτικό σωσίβιο στον κ. Αλογοσκούφη ο οποίος θεωρείται- και από το ΠΑΣΟΚ- ως ο υπεύθυνος για την οικονομική κατρακύλα της χώρας τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο βέβαια της γενικότερης ευθύνης της κυβέρνησης υπό τον κ. Καραμανλή.
Για τους γνωρίζοντες, όμως, τους κ. Βενιζέλο και Αλογοσκούφη συνδέει μια ιδιόμορφη αλληλεγγύη. Άλλωστε το πώς διέσωσε πριν από λίγο καιρό ο κ. Βενιζέλος, εν αγνοία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Αλογοσκούφη από τον καταλογισμό των ευθυνών, μέσω της Βουλής, για το σκάνδαλο της εξαγοράς της «Γερμανός» δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε όλη του την έκταση.
(από το troktiko.gr)

Μας βουλιάξανε οι καθηγητές!
«Στη λαϊκή παράδοση το άλογο έχει συνδεθεί με πλήθος από δοξασίες, όπως για παράδειγμα αν το άλογο χλιμιντρίζει στον ύπνο του θα πεθάνει τα’ αφεντικό του ή ανάλογα με το χλιμίντρισμα, προαναγγέλλει τη μεταβολή του καιρού. Στην προκειμένη περίπτωση το χλιμίντρισμα του Αλογο-σκούφη με… το καινούριο του βιβλίο ίσως προαναγγείλει τον πολιτικό θάνατο του Πρωθυπουργού και πρώην αφεντικού του και πάντως οπωσδήποτε σηματοδοτεί την μεταβολή του πολιτικού καιρού.
Έσπευσαν λοιπόν όλοι οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι των ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Εκθεμελίωσης) να εκθειάσουν το βιβλίο του κ. καθηγητή (οι καθηγητές μας βουλιάξανε: Σημίτης, Αλογοσκούφης, Παυλόπουλος) και να του αφιερώσουν βαρυσήμαντα άρθρα, γλείφοντας εκεί που πρώτα έφτυναν, κατά πως είναι τα α- ήθη έθιμα της δημοσιοκαφρίλας και της πολιτικής αλητείας στο καταρρακωμένο από δαύτους Ελλαδιστάν.
(από το press.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *