παρακαμψη με αντιπαροχή?

Περίεργα ερωτηματικά άφησε να αιωρούνται στην «ατμόσφαιρα» ο Κλέαρχος Περγαντάς, με το σχόλιό του περί «την εγκατάσταση διοδίων στον δρόμο Σχηματάρι-Χαλκίδα, εάν κατασκευαστεί η παράκαμψη Χαλκίδας» χωρίς αυτό μέχρι στιγμής να προκαλέσει καμία αντίδραση από την ευβοϊκή πλευρά!

Ο περίεργος αυτός «σχολιασμός» βάζει «νέα δεδομένα και προϋποθέσεις» στην κατασκευή της παράκαμψης της Χαλκίδας και «ανοίγει δρόμους» για την επιβολή διοδίων στο νέο δρόμο, βάζει δηλαδή νέες ιδέες στα μυαλά των ιθυνόντων.

Αυτό το οποίο δεν έχει διευκρινισθεί «αρμοδίως» είναι το γεγονός «εάν ο Κλέαρχος Περγαντάς λειτούργησε αυτοβούλως» ή αυτό αποτελεί ήδη συζήτηση μεταξύ των πολιτικών ηγεσιών της Περιφέρειας και της Κυβέρνησης για να «αλλοτριωθούν» οι αντιδράσεις της ευβοϊκής πλευράς για τα διόδια με το «δέλεαρ» της κατασκευής της παράκαμψης της Χαλκίδας!

Αυτό πάντως, το οποίο έχει προκαλέσει «απορίες» είναι το γεγονός ότι «η ευβοϊκή πλευρά του περιφερειακού συμβουλίου, έχει αφήσει ασχολίαστο το γεγονός» (μέχρι τώρα τουλάχιστον)!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *