Παράνομοι μηχανισμοί παρέμβασης στις αντλίες καυσίμων!!!

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων για χρήση παράνομων Μηχανισμών Παρέμβασης στις αντλίες καυσίμων.

""Με ιδιαίτερη αγανάκτηση διαπιστώνουμε ότι η χρήση των παράνομων μηχανισμών παρέμβασης στις αντλίες των καυσίμων, με σκοπό τις ελλειμματικές παραδόσεις στους καταναλωτές, έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις τους τελευταίους μήνες.
Η διαπίστωση αυτή προκύπτει από σωρεία πληροφοριών που διακινούνται στην αγορά καυσίμων, και από καταγγελίες καταναλωτών που έπεσαν θύματα ελλειμματικών αγορών. Όμως αν ισχύει η παροιμία ότι «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά», τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι φήμες έχουν βάση.
Οι πληροφορίες μιλούν συγκεκριμένα για κυκλώματα που είναι συνδεδεμένα με ηλεκτρονικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας στις αντλίες πρατηρίων για να επηρεάζουν ελλειμματικά την παραδιδόμενη ποσότητα. Σημειώνουμε ότι οι σποραδικοί έλεγχοι του αρμόδιου Υπουργείου Ανάπτυξης, εξ όσων γνωρίζουμε, έχουν εντοπίσει δύο (2) τέτοιους παράνομους μηχανισμούς.
Θέτουμε ευθέως το ερώτημα προς το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας :
Με ποιον τρόπο θα αντιμετωπίσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε ευρεία κλίμακα, σε βάρος των καταναλωτών, των λειτουργούντων στα πλαίσια της νομιμότητας πρατηρίων υγρών καυσίμων και της απώλειας δημοσίων εσόδων από την εκτεταμένη φοροδιαφυγή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *