ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ….

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Η διαδικασία επιλογής του επικεφαλής του συνδυασμού που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις προσεχείς ημέρες. Είναι γεγονός ότι έχει αποβεί χρονοβόρα και αυτό γίνεται αφορμή για ανησυχία στις τοπικές κοινωνίες και κυρίως μεταξύ των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ. Η κατάσταση αυτή αφορά όλη την Ελλάδα και όχι μόνο την Εύβοια και ειδικότερα τον Δήμο μας.

Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των διαδικασιών και στην ανακοίνωση των αποφάσεων πέραν της εύλογης ανησυχίας μεταξύ των φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ εκλαμβάνεται ίσως από ορισμένες πλευρές και ως ευκαιρία για την εκδήλωση προσωπικών πρωτοβουλιών που δημιουργούν την εκδοχή μίας ενδεχόμενης διάσπασης η οποία οδηγεί στην ήττα και κυρίως υπονομεύει την προοπτική του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Εμείς οι συμμετέχοντες στη διαδικασία, ενόψει των επικείμενων αποφάσεων, δηλώνουμε ότι :

Η απόφαση των αρμοδίων οργάνων του ΠΑΣΟΚ για την στήριξη του Υποψηφίου Δημάρχου στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου γίνεται αποδεκτή και σεβαστή από όλους μας και θα στηρίξουμε απολύτως την επιλογή του Κινήματος.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν με αποφασιστικότητα την απόφαση του Κινήματος και να συμμετάσχουν δυναμικά σε μία μεγάλη προοδευτική δημοτική παράταξη.

Η ενότητα της πολιτικής μας παράταξης αποτελεί δέσμευση και χρέος όλων μας.

Η ενότητα είναι μονόδρομος για την διαμόρφωση μίας μεγάλης νικηφόρας προοδευτικής δημοτικής παράταξης η οποία εξάλλου είναι και η μοναδική που μπορεί να δώσει προοπτική στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Αλιβέρι, 28 Αυγούστου 2010

Οι Υπογράφοντες:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΠΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ

ΤΑΣΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *