Λίγα σχόλια για μια ανούσια προεκλογική ομιλία

Ο κ. Παγώνης στα πλαίσια της παρουσίασης του συνδυασμού του εκφώνησε ένα προεκλογικό λόγο που θα έλεγα ότι τον έχουν εκφωνήσει λίγο πολύ η συντριπτική πλειονότητα των υποψηφίων Δημάρχων τα τελευταία 36 χρόνια (πριν είχαμε δικτατορία). Διαφάνεια, αξιοκρατία, ανάπτυξη, αξιοπιστία, κοινοτικά προγράμματα κλπ κλπ κλπ. Προεκλογικοί βερμπαλισμοί και ουσία μηδέν. Θα προτιμούσα να δεσμευόταν ότι θα μας εξασφαλίσει τα βασικά και τα καθημερινά του πολίτη όπως καθαριότητα, σχολεία, βιολογικούς καθαρισμούς εκεί που λείπουν και να διεκδικήσει το παραπάνω επιζητώντας την συναίνεση πολιτών και παρατάξεων, γιατί με την περικοπή των δημοσίων επενδύσεων και την δραστική μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων στους ΟΤΑ τα μεγάλα οράματα των υποψηφίων, είναι ήδη όνειρα θερινής νυκτός.
Αντ’αυτού επιδόθηκε σε ένα υποσχεσιολόγιο και μια φρασεολογία του παρελθόντος που δεν πείθουν ούτε τον πιο αδαή πολίτη για τον απλό λόγο ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει παρά ελάχιστα από τα υποσχόμενα.
Στο απόσπασμα που έπρεπε να κατηγορηθεί ο αντίπαλος, εμφανίσθηκε κατήγορος του Ζεμπίλη για τον δανεισμό του Δήμου Χαλκιδέων ο οποίος όπως είπε τον οδηγεί στην χρεωκοπία. Μάλλον δεν είναι πληροφορημένος καλά από τον συνεργάτη του και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Καρυστινό ο οποίος ως Δήμαρχος Ληλαντίων έχει συσσωρεύσει 4/πλάσιο δανειακό άνοιγμα από τον Δήμο Χαλκιδέων (περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ!!!!!), χωρίς να έχει επιδείξει ένα έργο της προκοπής στα 8 χρόνια της θητείας του.
“Που πήγαν τα λεφτά;;” κύριε Καρυστινέ όπως συνηθίζεται να λέμε τελευταία. 
Ας προσέξει λοιπόν ο κ. Παγώνης αλλά και γενικά όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι τι λένε και τι υπόσχονται και ας φροντίσουν να μάθουν καλύτερα το παρελθόν των υποψηφίων του συνδυασμού τους όταν μάλιστα αυτοί έχουν ασκήσει δημοτική εξουσία-διαχείριση και μάλιστα έμμισθη ως Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Δημοτικών Επιχ/σεων, γιατί έχουμε μπροστά μας 25 ημέρες προεκλογικού αγώνα και η αντιπαράθεση θα είναι σκληρή και αδυσώπητη.
ΕΝΑΣ ΛΗΛΑΝΤΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *