Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: ” Η κοινωνία μας βλέπει όλους “

«Ο κανόνας στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές είναι ότι όταν οι Δήμαρχοι κερδίζουν, το κατόρθωμα είναι αποκλειστικά δικό τους….και δεν χρωστάνε σε κανέναν τίποτα. Όταν χάνουν, φταίνε πάντα οι άλλοι και κυρίως οι Βουλευτές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μοναδική εξαίρεση. Ο αξιότιμος Δήμαρχος κος Νίκος Μανώλης και κέρδισε και ζητάει ευθύνες. Η αλήθεια είναι η εξής:….

1ο Η Ν.Δ. δεν είχε δώσει χρίσμα, διότι είχε προβλεφθεί ο διχασμός των στελεχών της Ν.Δ. στη περιοχή.

2ο Είχα προαναγγείλει την απόλυτη ουδετερότητά μου σε αυτές τις εκλογές λόγω του προηγούμενου,

3ο Κανέναν δεν πίεσα να ενταχθεί σε συνδυασμό και κανέναν δεν εμπόδισα εφόσον είχα εξαγγείλει ουδετερότητα.

4ο Υποθέτω ότι οι Νεοδημοκράτες που δεν ήταν στον συνδυασμό του κου Μανώλη, όπως και οι Πασόκοι που ήταν στον συνδυασμό του κου Μανώλη, δεν είναι προς εξολόθρευση.

5ο Για τα αποτελέσματα του συνδυασμού του κου Χειμάρα στην περιοχή, όλοι γνωρίζουν ότι δεν ήμουν εγώ που έστειλε τους ψηφοφόρους είτε στον κο Περγαντά, είτε στον κο Παπανδρέου.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα της περιοχής, όπως έκανα και προχθές στη Βουλή, όπου με δική μου τροπολογία, δέχθηκε ο κος Παμπούκης, ο Υπουργός Επικρατείας, την αναστολή των απαλλοτριώσεων όλων των δασικών εκτάσεων που βρίσκονται σε καθεστώς αμφισβήτησης και που αφορούν τη Ν. Εύβοια.

Κατά τα άλλα, οι ύβρεις, οι ανασφάλειες και η παραχάραξη της αλήθειας, δεν με αγγίζουν. Ιδίως όταν προέρχονται από άνθρωπο που την Πέμπτη το πρωί ήταν στο γραφείο μου για να μου ζητήσει την τροπολογία για την περιοχή και όταν έφυγε έδωσε στη δημοσιότητα την υβριστική επιστολή. Υπάρχουν και όρια διπρόσωπης συμπεριφοράς…

Η κοινωνία μας βλέπει όλους. Μας κρίνει και μας επιβραβεύει ή μας αποδιώχνει…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *