ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ…..



Συνάντηση με το Δήμαρχο Χαλκίδας κο Ζεμπίλη είχε το προσωρινό Δ.Σ. της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ το μεσημέρι της Τετάρτης 4/8/2010 στο Δημαρχείο.

Τα μέλη ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης της ΕΝΩΣΗΣ, για τους σκοπούς και τις φιλοδοξίες των μελών και φίλων ώστε πραγματικά να αποτελέσει μέσο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των καταναλωτών σε θέματα αγοράς, τιμών, ποιότητας αγαθών και υπηρεσιών.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος δήλωσε πως στηρίζει την προσπάθειά μας, εξέφρασε την επιθυμία να γίνει μέλος της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ και υπεσχέθη συνεργασία και συμπαράσταση στις προσπάθειές μας.

Αναφορά έγινε από τα μέλη του Δ.Σ. για την θετική λειτουργία του Δημοτικού καφενείου και την ανάγκη να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις ώστε και σε επίπεδο τιμών να υπάρχει προσπάθεια ισορροπίας προς όφελος του απροστάτευτου πολίτη καταναλωτή.

Θίχθηκε το θέμα της μελλοντικής λειτουργίας της πλάζ στα «Αστέρια» με την μορφή της κοινωνικής προσφοράς και ελεγχόμενων τιμών, πράγμα που βρήκε σύμφωνο και τον Δήμαρχο.

Επίσης θέματα , χώρων στάθμευσης, ποδηλατοδρόμων, αξιοποίηση ελεύθερων και κοινόχρηστων χώρων, εμφάνισης της παραλίας της πόλης και γενικά της ποιότητας διαβίωσης των πολιτών.

Μπορεί η τοπική αυτοδιοίκηση και με την νέα μορφή της, με τις παρεμβάσεις εθελοντικών ομάδων όπως η Ένωσή μας, να συμβάλει θετικά στην προσπάθεια ενημέρωσης αλλά και προστασίας του καταναλωτή σε επίπεδο τιμών αλλά και ποιότητας των αγαθών τόσο στην αγορά όσο και στις δημοτικές υπηρεσίες και παροχές.

Τέλος πιστεύομε πως με την δράση μας και την παρουσία μας σε όλους τους Δήμους, αλλά πρωτίστως με κάθε Δήμο της πρωτεύουσας των Νομών της περιφέρειας, η συνεργασία και η κοινή δράση είναι μονόδρομος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *