εορταστικό πρόγραμμα…..

Ο Δήμος Χαλκιδέων σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο, την Ομοσπονδία των Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας, το Σύλλογο Κρεοπωλών Χαλκίδας, το Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Χαλκίδας, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Χαλκίδας, το Σύλλογο Αλωνακίου Βουλιαγμένης Χαλκίδας, το Χορευτικό Όμιλο Χαλκίδας, το Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Χαλκίδας και επιχειρηματίες της πόλης διοργανώνουν

 ……Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, 11 το πρωί με 3 το μεσημέρι, οι εμπορικοί δρόμοι της Χαλκίδας θα πλημμυρίσουν μουσική από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου και παράλληλα θα στηθεί γλέντι με κεράσματα από τον Χορευτικό Όμιλο Χαλκίδας με το δάσκαλο, Βαγγέλη Κυριακόπουλο.

 Μέλη του Συλλόγου Αλωνακίου Βουλιαγμένης Χαλκίδας, θα τραγουδήσουν παραδοσιακά κάλαντα.

 Τη Δευτέρα 27, την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου από τις 5.30 ως τις 7.30, η νεράϊδα θα περιμένει τους μικρούς της φίλους, στο σπίτι της, στην πλατεία της αγοράς, για να τους αφηγηθεί παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

 Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου: Τοπικές Μπάντες θα βρίσκονται στην Αβάντων, από τις 7 ως τις 9 το βράδυ.

 Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην Ερμού και την Αβάντων: Ο Δήμος Χαλκιδέων σε συνεργασία με το Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Χαλκίδας διοργανώνουν πάρτι με ζεστή σοκολάτα, κεράσματα, εορταστική μουσική

 Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου: Ο Δήμος Χαλκιδέων σε συνεργασία με το Σύλλογο Κρεοπωλών Χαλκίδας, το Επιμελητήριο Εύβοιας και τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας διοργανώνουν γιορτή λουκάνικου με λαϊκό πρόγραμμα, και κρασί. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

 Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου η Φιλαρμονική Ορχήστρα και ο Σύλλογος Αλωνακίου Βουλιαγμένης Χαλκίδας θα τραγουδήσουν παραδοσιακά κάλαντα στους δρόμους της Χαλκίδας.

 Παράλληλες εκδηλώσεις θα γίνουν για τον αποχαιρετισμό του παλιού χρόνου με μουσική, κάλαντα, κεράσματα, με ζεστό κόκκινο κρασί, δωρεάν χειροποίητο οινόμελο από τις 11 έως τις 2 το μεσημέρι,: α) στον πεζόδρομο της Ερμού και Κριεζώτου, β) στον πεζόδρομο της Ερμού και γ) Καραμουρτζούνη, Αβάντων στο ύψος του μπόουλινγκ.

 Εν τω μεταξύ, οι Αγιοι Βασίληδες έρχονται στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, στις 11.30 το πρωί και μοιράζουν δώρα και σοκολάτες. Μαζί και το τρενάκι της Χαλκίδας

 Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό δρώμενο των "Μωμόγερων" από το Σύλλογο Ποντίων «Οι Κομνηνοί» πριν την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα, στην παραλία Χαλκίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *