ελλείψεις προσωπικού στις Λιμενικές Αρχές Κύμης, Καρύστου και Μαρμαρίου ελλείψεις προσωπικού στις Λιμενικές Αρχές Κύμης, Καρύστου και Μαρμαρίου ελλείψεις προσωπικού στις Λιμενικές Αρχές Κύμης, Καρύστου και Μαρμαρίου ελλείψεις προσωπικού στις Λιμενικές Αρχές Κύμης, Καρύστου και Μαρμαρίου ελλείψεις προσωπικού…

Ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου, μετά το αίτημα που δέχθηκε από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος του νομού, κατέθεσε αναφορά στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τις ελλείψεις προσωπικού στο ΑΕΝ Κύμης και στις Λιμενικές Αρχές Κύμης, Καρύστου και Μαρμαρίου Εύβοιας.

Στην αναφορά του, ο βουλευτής αναφέρει τις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού στις παραπάνω υπηρεσίες του νομού, καθώς στο ΑΕΝ Κύμης υπηρετούν 7 άτομα, όταν η προβλεπόμενη οργανική σύνθεση είναι 21 άτομα, στο Λιμεναρχείο Κύμης 8 άτομα αντί 23 και στη σύνθεση περιπολικού σκάφους 5 άτομα αντί 15, στο Υπολιμεναρχείο Καρύστου 10 άτομα αντί για 23 ενώ στο Λιμενικό Σταθμό Μαρμαρίου 4 άτομα αντί για 8. 

Κατόπιν αυτών, ο κ. Κεδίκογλου παρεμβαίνει προσωπικά και θα παρακολουθήσει την εξέλιξη του αιτήματος για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *