ειχαν να δουν αποριματοφόρο….

Τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, απορριμματοφόρα του δήμου Κύμης – Αλιβερίου, βρήκαν από το πρωί στους δρόμους του Αλιβερίου σε μια προσπάθεια να καθαρίσουν την πόλη από τους τόνους των σκουπιδιών των εορτών.

 Αυτό που επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου είναι ότι τα τελευταία απορριμματοφόρα που είχαν δει οι πολίτες να κυκλοφορούν στην πόλη ήταν εκείνα που είχε στείλει από την Κύμη ο Δήμαρχος Κύμης στις 27 και 28 Δεκεμβρίου. Τα σκουπίδια δεν σωρεύτηκαν γιατί έγινε κάποια απεργία. Το προσωπικό υπήρχε, οι οδηγοί υπήρχαν, αλλά τα οχήματα ήταν όλα χαλασμένα και ακινητοποιημένα από βλάβες και έλλειψη ανταλλακτικών και την έλλειψη και της παραμικρής συντήρησης στο μηχανοστάσιο.

 "Η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου έδρασε καίρια και αποτελεσματικά. Πριν καν ακόμη αναλάβει επίσημα την διοίκηση του νέου Δήμου, φρόντισε μέσα στις αργίες για την επισκευή των οχημάτων και τα παρέδωσε έτοιμα προς χρήση στο προσωπικό. Έτσι η πόλη, καθαρίστηκε απ' άκρη σ' άκρη αλλά και το λιμάνι του Καράβου μπόρεσε να υποδεχθεί καθαρό και με αξιοπρέπεια την εορτή των Φώτων" καταλήγει η ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *