…ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αυξανόμενη εμπιστοσύνη που μου δείξατε στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της τιμής να είμαι εκπρόσωπός σας στο Κοινοβούλιο, αλλά και σε κάθε άλλο πεδίο που μπορούσα να φανώ χρήσιμος σε σας και στον τόπο μας. Επιδίωξα να είμαι κοντά σας, άμεσος, ειλικρινής και πάντα προσβάσιμος. Σταθερός γνώμονας των ενεργειών μου ήταν η προάσπιση του κοινού συμφέροντος, η στήριξη των πλέον ευάλωτων ομάδων.
Αγωνίστηκα στο πλευρό των εργαζομένων της Εύβοιας, ακόμα και ενάντια σε επιλογές της Κυβέρνησής μου, όταν έκρινα ότι λειτουργούσαν αρνητικά προς το συμφέρον του τόπου μας, όπως στην περίπτωση της ΛΑΡΚΟ. Αντιπάλεψα κάθε μορφή κοινωνικού αποκλεισμού, ιδιαίτερα των ατόμων με αναπηρία, κρίνοντας ότι ο δείκτης πολιτισμού μίας κοινωνίας συναρτάται με το πώς αντιμετωπίζει τα πιο ευαίσθητα μέλη της. Ανέλαβα σειρά δράσεων για την ενίσχυση του εθελοντισμού, με προτεραιότητα στη δασοπροστασία, που είναι μείζονος σημασίας για την Εύβοια.
Βρήκα λύσεις καινοτόμες σε χρόνια αδιέξοδα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη συμφωνία με τη ΔΕΗ για να αναλάβει το φράγμα Μανικίων, αποτρέποντας τον κίνδυνο να μην ολοκληρωθεί ποτέ το έργο. Παράλληλα συνεργάστηκα με τα δασαρχεία και χωροθετήσαμε φράγματα για να έχουμε αποτελεσματικότερη διαχείριση των υδάτινων πόρων.
Με βαθιά πεποίθηση ότι για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος πρέπει να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια της οικονομίας μας, έδωσα ιδιαίτερο βάρος στην προώθηση των εξαγωγών των ευβοϊκών προϊόντων, καθώς και την προσέλκυση συναλλάγματος στον τόπο μας. Από τη θέση του προέδρου της ελληνορωσικής επιτροπής της Βουλής, ανέδειξα τις δυνατότητες της Εύβοιας και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη χειροπιαστά, τόσο σε επίπέδο επενδύσεων, όσο και στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία.
Πάνω απ’ όλα όμως πρωτοστάτησα για να εκσυχρονήσουμε τις υποδομές μας. Πιστεύω απόλυτα ότι ο τόπος μας έχει τεράστια πλεονεκτήματα, αλλά τόσα χρόνια δεν είχαμε τα μέσα- τις υποδομές- για να τα αξιοποιήσουμε. Ο δρόμος για το μέλλον της Εύβοιας περνάει μέσα από τον εκσυγχρονισμό του οδικού μας δικτύου, την ανάπτυξη των λιμανιών μας. Με συνεχείς ενέργειες, εντός και εκτός Βουλής, πέτυχα να βγούμε από μία 20ετή περίοδο αδράνειας και υστέρησης. Εκτελούνται έργα, εκπονούνται μελέτες έχουν εξασφαλισθεί οι πιστώσεις και αποκτούμε επιτέλους τις απαραίτητες υποδομές για την ανάπτυξη της οικονομίας της Εύβοιας.
Στα χρόνια που πέρασαν χρησιμοποίησα τη δύναμη που μου δώσατε, υπηρετώντας τον τόπο μας. Σήμερα η Εύβοια βρίσκεται σε μία καθοριστική καμπή, βρισκόμαστε στα μισά της διαδρομής προς την θέση που της αξίζει και θέλουμε. Στην κρίσιμη συγκυρία που βρισκόμαστε, το αποτέλεσμα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου θα ορίσει τη μελλοντική πορεία του τόπου μας. Η ψήφος σας θα κρίνει την προοπτική ανάπτυξης της Εύβοιας και των ανθρώπων της, σύμφωνα με τα πρόσωπα που εσείς θα επιλέξετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *