…ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Μαυρίκης, οι κοριοί και το …Θιβέτ!
Ο περιβόητος Χρ. Μαυρίκης, υποκλοπέας των τηλεφωνημάτων του Αντρέα Παπανδρέου,για λογαριασμο του τότε πρωθυπουργου Κ. Μητσοτάκη ήταν σε μια τηλεοπτικη εκπομπη τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακη 27-28 Μαρτίου 2010 (“Πύλες του ανεξήγητου”, του Κώστα Χαρδαβέλλα στον ALTER).
Στην εκπομπη αυτη ο Χρ. Μαυρίκης είπε ότι έγινε θρήσκος για να προστατευθει απο τα μάγια που του κάνουν, απο το Θιβετ, στελέχη του ΠΑΣΟΚ,που πήγαν εκει ειδικα γι’ αυτον το σκοπο…(ωχ το μάτι μου) !!!!
Τι άλλο θ’ ακούσουμε;;; Θα μας τρελάνουν όλους με τέτοιες μεσαιωνικες απόλυτες ανοησίες!! Επινοει το Θιβετ, μήπως διότι θέλει προβοκατόρικα να περάσει τον υποσυνείδητο συνειρμο: Θιβετ-Κίνα-Ρωσία-στελέχη ΠΑΣΟΚ, όλοι μαζι εναντίον του και εναντίον της Δύσης, που αυτος υπηρετει;;

Χιλιάδες κόσμου στο Μεσολόγγι…
… για τον εορτασμό της 184ης Επετείου της Εξόδου. Κάρολος Παπούλιας: «Δεν θα λυγίσουμε από την κρίση που δημιούργησαν οι τραπεζίτες»

Να συλλάβει τον …Καραβέλα ετοιμάζεται ο Πάρης!
Μην είστε μαλάκες, η κυβέρνηση έχει σχέδιο!
Σύμφωνα με πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού”, η αποστολή του Πάρη Κασιδόκωστα, είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη του Καραβέλα της Siemens.
Απλά ο νεαρός κομάντο κάνει τη κυκλωτική κίνηση, ώστε ο Καραβέλας να αποσυντονισθεί και να βρεθεί περικυκλωμένος απο τον Πάρη και τους κομμάντο που μετέχουν στην αποστολή.
Ο ίδιος ο Πάρης ζήτησε ν αναλάβει για λογαριασμό της πατρίδας την σύλληψη του μερακλή Καραβέλα.
-“Δεν μπορεί να εξευτελίζουν άλλο την Ελλάδα και…να κάνουν τα εντάλματα σύλληψης βρώμικη σερβιέτα. Εγω θα τους φέρω σηκωτούς στην Ελλάδα για να τους δικάσει η αδέκαστη Δικαιοσύνη μας…”
Ο Καστανίδης σκούπισε τα βουρκωμένα μάτια του καθώς τον άκουγε, ο φίλος μου ο Χρυσοχοίδης που μόλις είχε συλλάβει μια ατίθαση 8χρονη στα Τζάμπο μπεμπέ, ως μέλος των Πυρήνων, τον χτυπούσε φιλικά στη πλάτη για να του δώσει κουράγιο. Ο Βενιζέλος φούσκωνε απο περηφάνια και έγερνε μονόπατα σαν υποβρύχιο, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός Παπανδρέου μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση του Πάρη του έστειλε μήνυμα μέσω του i-phone να ντύνεται καλά για να μην πουντιάσει και να καταγράφει στο twitter τις κινήσεις του.
Μιλάμε οτι τόσο ξεφτιλισμένη χώρα δεν έχει ξαναδεί ο πλανήτης. Πάνω απο 10 εκατομμύρια Ελληνες, ανέχονται την διαχρονική κοροιδία απο τις ατιμασμένες ηγεσίες τους.
Ως πότε;

Τα 28 δις στις Τράπεζες‏…
Παρακολούθησα τηλεοπτική συζήτηση αναφορικά με το πακέτο των 28 δις που δόθηκαν απο τον πρώην Τσάρο στις Τράπεζες και τις καταγγελίες ότι τα χρήματα πήγαν στις τσέπες των μετόχων.
Ας δούμε όμως ένα φαινόμενο που απλώς το καταγράφουμε μια και αποτυπώνονται αληθή στοιχεία. Στην Alpha Bank ως εγγυητής του δημοσίου (για το πακέτο των 28 δις) επι ΝΔ ήταν ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας (στενός συνεργάτης του πρώην τσάρου) και πρώην διοικητής του ΙΚΑ και μέλος Δ.Σ. του ΟΤΕ κύριος Μέργος (φωτογραφία).
Μετά την ήττα της ΝΔ στις εκλογές του 2009 ο πρώην Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομίας, πρώην Πρόεδρος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών και δεξί χέρι του πρώην τσάρου κ. Παναγιώτης Δρόσος (έχει αναρτηθεί παλαιότερο κείμενο στο press-gr ) βρήκε στέγη εργασίας ως ανώτερω τραπεζικό στέλεχος στην ALPHA BANK.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δεν είχαν αφήσει τίποτε όρθιο στον ΟΚΑΝΑ επί Αβραμόπουλου…
“ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ” διαπιστώνει η έκθεση – φωτιά που αποκαλύπτει ολόκληρη το Press-gr! Σπατάλες για καθαριότητα, φύλαξη κλπ, προκλητικές αμοιβές 1.500 ευρώ ανά συνεδρίαση επιτροπών, ακατάλληλα κτίρια, επιλεκτική μεταχείριση θεραπευομένων, απίστευτα χρέη και επιλογή φαρμακείου …δίπλα στο υπουργείο!

Που θα κάνει τις διακοπές του Πάσχα η Ελένη Μενεγάκη;
Ένα πολύ επώδυνο διαζύγιο, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και φυσικά η… μητρότητα, ήταν ο γνώμονας που οδήγησε την Ελένη Μενεγάκη στην απόφαση για τιςδιακοπές του Πάσχα.
…Θα πάει διακοπές στην εξωτική Ταϊλάνδη… Χωρίς τα παιδιά που θα μείνουν στη γιαγιά τους. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα ταξιδέψει μόνη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *