Διαβεβαιώσεις έλαβε ο Σίμος Κεδίκογλου για την επανέναρξη των εργασιών στο ΚΥ Ιστιαίας

Διαβεβαιώσεις για την επανέναρξη των εργασιών για την αναβάθμιση και επέκταση του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας έδωσε ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος απαντώντας σε σχετική ερώτηση που υπέβαλε ο βουλευτής  Ευβοίας, υπεύθυνος τομέα ΜΜΕ της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου.

Παραμένει, όμως, άγνωστη η ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου αφού με ευθύνη της κυβέρνησης υπήρξε καθυστέρηση στην πληρωμή του εργολάβου, που δικαιούται πλέον να λάβει παράταση για την ημερομηνία παράδοσης του έργου.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός απάντησε, ότι παρότι το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου 2077-2013) και οι πιστώσεις είναι εξασφαλισμένες, λόγω διαδικαστικών θεμάτων υπήρξε η καθυστέρηση της πληρωμής. Ο εργολάβος ήδη έχει εξοφληθεί πλήρως και από τις 6-4-2011 ξεκίνησε τις εργασίες. Η ΔΕΠΑΝΟΜ μετά την επανέναρξη των εργασιών αναμένει από τον ανάδοχο αίτημα παράτασης, προκειμένου να προσδιορίσει τη νέα ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο χρόνος παράδοσης του έργου με βάση το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα είχε προσδιοριστεί για τις 29-5-2011.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *