ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΕΙΜΑΡΑ

Καταρχάς αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη του αποτελέσματος των περιφερειακών εκλογών. Θέλω όμως να καταθέσω κάποιες σοβαρές κατά την άποψή μου παρατηρήσεις και απόψεις. Πρώτον, η πλειοψηφία των πολιτών φαίνεται ότι δεν επηρεάζεται τόσο από το έργο των αυτοδιοικητικών, γιατί το έργο μας είναι γνωστό στη Φθιώτιδα, αλλά επηρεάζεται ίσως περισσότερο από τα μικρο-προσωπικά προβλήματα και θέματα που τους απασχολούν. Δεν τους κρίνω γι’ αυτό, δικαίωμά τους.
Σημαντικό ρόλο σε αυτές τις εκλογές όπως φάνηκε έπαιξε η συσπείρωση των στελεχών των κομμάτων και κυρίως τη στήριξη που παρείχαν στους υποψήφιους περιφερειάρχες οι βουλευτές και ορισμένοι βουλευτές. Όταν ένας υποψήφιος περιφερειάρχης αμφισβητείται μέχρι και την τελευταία ημέρα των εκλογών έμμεσα ή άμεσα από κορυφαία στελέχη της παράταξής του στον ίδιο του τον Νομό και εννοώ κατά βάση κοινοβουλευτικό ή κοινοβουλευτικά, δεν μπορεί να συσπειρώσει τους οπαδούς του κόμματός του.
Δεν θέλω σήμερα να γίνω περισσότερο συγκεκριμένος, άλλωστε όποιος διαβάσει Αθηναϊκό τύπο και σήμερα θα αντιληφθεί τι εννοώ. Τέλος, αποδεχόμενος και σεβόμενος το αποτέλεσμα θέλω να συγχαρώ το φίλο αντίπαλό μου Κλέαρχο Περγαντά, τους βουλευτάς του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα κυρίως για την καθαρή στήριξή τους στον κο Περγαντά και ταυτόχρονα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα στελέχη και τους πολιτικούς φίλους που με στήριξαν σε αυτό τον έντιμο, αλλά άνισο πολιτικό αγώνα, αλλά και όλους τους πολίτες που πήραν μέρος σε αυτές τις εκλογές ανεξάρτητα του ποιον ψήφισαν.
Επιτρέψτε μου ιδιαίτερα να ευχαριστήσω  όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν καθαρά από την πρώτη στιγμή της υποψηφιότητάς μου όπως η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς. Φυσικά οφείλω να πω για πρώτη φορά το κάνω αυτό, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, τους προσωπικούς μου φίλους και τους συνεργάτες μου υποψηφίους και της Νομαρχίας.
Φίλε Κλέαρχε, καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα, και δηλώνω ξεκάθαρα ότι θα στηρίξω το έργο σου φίλε Κλέαρχε με όλες μου τις δυνάμεις γιατί αγαπώ τον τόπο μου και το έχω αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια που τον υπηρετώ.,
Σας ευχαριστώ. Ίσως, ήρθε ο καιρός να κοιμηθώ μια ολόκληρη βραδιά και δεν εννοώ μόνο τον αγώνα τώρα τον προεκλογικό και να ασχοληθώ και λίγο με την οικογένειά μου και με το Θανάση Χειμάρα. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζομαι είχα βάλει στην άκρη την οικογένειά μου, κάποιους φίλους και τον εαυτό μου και πάλευα για τη Φθιώτιδα με αποτέλεσμα, όλοι μαζί – κυρίως οι συνεργάτες μου – βλέπω τον κο Ράπτη, τον κο Κουτσογιαννακόπουλο, τόσους άλλους να μην παρεξηγηθώ, όλοι μαζί καταφέραμε να φέρουμε την Φθιώτιδα μεταξύ των πρώτων Νομών στην Ελλάδα στα αναπτυξιακά έργα.
Ευχαριστώ τους πολίτες γι’ αυτό που μου προσέφεραν σήμερα. Νάστε καλά όλοι σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *