Απογραφή στο γόνατο με ελλείψεις και χωρίς κρίσιμα μεγέθη

Τη θεωρία των σταδίων ανακάλυψε το περιφερειακό συμβούλιο συζητώντας την απογραφή. Τα λάθη ήταν περισσότερο από τις καταγραφές τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία που περιήλθε από τις νομαρχίες στην Περιφέρεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αν και τα κίνητρα των οποίων δεν έχουν απογραφή ενώ συγχρόνως αναγνωρίστηκε ότι η επιτροπή θα πρέπει να συμπληρωθεί με τον νομικό σύμβουλο.

Ο κ. Μπουραντάς απέδωσε αυτές της δισλειτουργίες την εμπλοκή που υπήρξε με τον νομικό σύμβουλο ενώ συγχρόνως αναγνωρίστηκε ότι και η λειτουργία της επιτροπής είχε αποκλίσεις και θα συμπληρωθεί με τη συμμετοχή νομικού συμβούλου όπως ο νόμος προβλέπει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο νόμος προβλέπει πλήρης αποτύπωση της περιουσιακής κατάστασης και όλων των δεδομένων μέσα στο πρώτο αυτό διάστημα στο περιφερειακό δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι πρόκειται για κάτι δυναμικό.

Συγχρόνως αναγνωρίστηκε ότι δεν έχουν αποτυπωθεί οι απαιτήσεις και οι οφειλές μέσω των δικαστικών εμπλοκών που υπάρχουν και στους πέντε νομούς. Έτσι λοιπόν σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσαν να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα όπως τουλάχιστον εκτιμήθηκε από μέλη του συμβουλίου, στις καταρχήν εισηγήσεις τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *