ΑΘΛΗΤΙΚΑ…..

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.: …πολύ καλά συμπεράσματα από το φιλικό με τον Αθηναϊκό, Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι…

***ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ Ψ.:
...πολύ καλές εντυπώσεις
και νίκη με 2-0 επί του Αθηναϊκού!
Σίγουρα τα πρώτα συμπεράσματα είναι θετικά από τον νέο Ηρακλή που χτίζουν ο Αντ. Πριόνας, ο Παν. Τοκπασίδης και ο Νικ. Τσάλας. Στο πρώτο φιλικό με τον πάλαι ποτέ μεγάλο και ιστορικό Αθηναϊκό που αγωνίζεται στην Δ’ Εθνική. Οι παίκτες των ”πρασίνων” παρ’ ότι ακόμα βρίσκονται στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και τα πόδια οπωσδήποτε δεν έχουν ακόμα ”αμολύσει” έδειξαν ότι μπορούν να συγκροτήσουν μια πολύ καλή ομάδα, που θα διακριθεί στην νέα και πιό μεγάλη πρόκληση της ιστορίας της στην Γ’ Εθνική.
Τα γκόλ: 25′ Τριανταφυλλάκης ….1-0 και 47′ (πέναλτι) Σέγγος…2-0.
Διαιτητές: Γιώργ. Σέγγος (Π. Μάλαμας-Β. Βελέτζας )
-ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.: Α. Μιχελής, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Μισέλ, Κ. Μιχελής, Α. Μεθενίτης, Τσοκάνης, Τριαναταφυλλάκης, Ανέστης, Σέγγος, Παπαδόπουλος (στο Β’ μέρος έπαιξαν: οι τερματοφύλακες Ανδρέου και Σολογιάννης και οι Στ. Μεθενίτης, Ρεπετσάς, Γούναρης, Τζαμίχας, Ταψής, Ντελέκος, Αντωνίου, Μάτσος, Καρατζάς και Σπέης).
-ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δημητρόπουλος, Μάρκος, Καραμπάς, Παπαδόπουλος, Μπλιαμπλιάς, Τζίτζης, Παπατζήμας, Δελάρδας, Τσιώλης, Ζαφειράκης, Τασούλης (στο β’ μέρος έπαιξαν οι : Τσίτσας, Καλούδης, Βουρλούμης, Τρίμης, Ζαχαρόπουλος, Καρδάρης, Χουρίδης, Λυμπερόπουλος, Κοντεμοίρης, Μόνος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *