ΑΘΛΗΤΙΚΑ…..

Πριν προλάβει καν το μπασκετικό κοινό να συνέλθει από τις μεταγραφικές “βόμβες” του Χρήστου Χαρίση στο Ηράκλειο και του Θοδωρή Σιούτη στην Κηφισιά, ήταν η σειρά της Έξω Παναγίτσας να προκαλέσει τεράστια αίσθηση. Η ομάδα της Χαλκίδας κινήθηκε με πάσα μυστικότητα και απέσπασε την υπογραφή του Φάνη Παπακώστα! Πρόκειται για μία μείζονος σημασίας προσθήκη, καθώς ο 32άχρονος σέντερ αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στην Α1 με τη φανέλα του Γ.Σ. Ολύμπια και η παρουσία του αναμένεται να… σκεπάσει τα καλάθια.

Έτσι, η ομάδα της Χαλκίδας έκανε την κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να δρέψει τους καρπούς εντός παρκέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Θεοφάνη Παπακώστα. Ο 32χρονος σέντερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α1 με τη φανέλα του Γ.Σ. Ολύμπια, ενώ γνωρίζει καλά τη πόλη της Χαλκίδας, καθώς για δύο χρόνια ήταν στην ΑΓΕΧ (2001-2002, 2002-2003). Ο ύψος 2,05μ. αθλητής βρέθηκε χθες στα γραφεία της ομάδας και παρουσία του προέδρου, Νίκου Μπέλλου, του αντιπροέδρου και μάνατζερ, Γιάννη Γεωργουσόπουλου, του γενικού αρχηγού, Δημήτρη Αναστασίου και του προπονητή, Γιάννη Τσαούση υπέγραψε το καινούριο του συμβόλαιο”.

Ο Φάνης Παπακώστας ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 14 ετών, στον ΓΣ Λάρισα, με τον οποίο υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη συνέχεια μετακόμισε για δύο χρόνια στη Χαλκίδα για λογαριασμό της ΑΓΕΧ, ενώ ακολούθησαν τα Τρίκαλα, η Ολύμπια, η Δάφνη, η ΑΕΛ και ο Γ.Σ. Ολύμπια.

Μετά τις υπογραφές ο νέος παίκτης της ΑΕΕΠ Χαλκίδας δήλωσε: “Πολλοί ίσως θεωρήσουν πως αυτή η κίνηση είναι πισωγύρισμα για την καριέρα μου, όμως κάνουν μεγάλο λάθος! Είναι μία νέα και μεγάλη πρόκληση σε μία ομάδα άκρως οργανωμένη και τυπική. Εγώ μπορώ να υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στις προσδοκίες. Πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί με οποιοδήποτε αντίπαλο”.

Καταλήγοντας ο Φάνης Παπακώστας υποστήριξε: “Με όσους μίλησα μου είπαν τα καλύτερα και με τον τρόπο τους έκαναν την απόφαση μου πιο εύκολη. Σημαντικό ρόλο επίσης έπαιξε ο κόουτς Τσαούσης, τον οποίο γνωρίζω και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία μέσα στη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται μέσα στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και ιδιαίτερα στο πρόεδρο, Νίκο Μπέλλο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *