ΑΓΑΛΙ-ΑΓΑΛΙ ΓΊΝΕΤΑΙ….

Συνεχίζονται οι διεργασίες σε κεντρικό και όχι μόνο επίπεδο για την επιλογή των υποψηφίων δημάρχων, που θα λάβουν το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως έχει επισημανθεί έως σήμερα δεν υπάρχουν υποψήφιοι που να έχουν εξασφαλίσει την πολιτική στήριξη του κόμματος.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες προσανατολίζονται στη λύση των δημοσκοπήσεων για την ανάδειξη των προσώπων εκείνων, που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις δήμους, όπου υπάρχουν προβλήματα και προκειμένου να αποφύγουν τα “αντάρτικα” ψηφοδέλτια ζητούν εμμέσως πλην σαφώς από τους διεκδικητές του χρίσματος να επιδείξουν κομματική πειθαρχία.
Εκείνο που έχει ήδη ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους είναι να συμφωνήσουν και να δεσμευθούν, ότι θα στηρίξουν εμπράκτως την υποψηφιότητα, που θα αναδειχθεί μέσα από τη δημοσκόπηση και η οποία θα λάβει επισήμως το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010 στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ σύσκεψη με την συμμετοχή των υποψηφίων δημάρχων των Δήμων Ιστιαίας-Αιδηψού, Χαλκίδας, Κύμης-Αλιβερίου και Καρύστου, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος συναντήσεων με τους υποψηφίους δημάρχους Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Αννας.
Σε σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε. Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ αναφέρονται τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν μετά τη σύσκεψη της Παρασκευής και τα οποία συνοψίζονται στα εξής:
“Η αναγκαιότητα συστράτευσης όλων και η νίκη του ΠΑΣΟΚ στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.
Η Ενωτική στήριξη στον Υποψήφιο Δήμαρχο (των αναφερόμενων Δήμων) που το ΠΑΣΟΚ θα επιλέξει με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Η διεξαγωγή δημοσκοπικής έρευνας με διενέργεια και ευθύνη του ΠΑΣΟΚ και αποδοχή των αποτελεσμάτων της ως ένα εργαλείο της πολιτικής αξιολόγησης και τελικά της πολιτικής στήριξης.
Διατυπώθηκε επίσης η επίσπευση και ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών.
Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ απαιτούν ενωτική πορεία, συλλογική δράση και υπεύθυνη στάση από όλους”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *