Aφιέρωμα στον «Πάνο Τζανετή»



Την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010 ο σύλλογος φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας «Υπάρχω» , ο Δήμος Χαλκιδέων και η ΔΗ.Κ.Ε.Χ. με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Εύβοιας παρουσίασαν μουσική βραδιά αφιερωμένη στον σπουδαίο Χαλκιδέο ερμηνευτή Πάνο Τζανετή στην Πλατεία Νικ. Μάλλιου στο Κόκκινο Σπίτι στις 9:00 το βράδυ.

Σημαντική ήταν η συμβολή του διευθυντή της λαϊκής ορχήστρας των μουσικών συνόλων του Δήμου Χαλκιδέων Πέτρου Πρόκου, ο οποίος επέλεξε τα τραγούδια που ακούστηκαν στην μουσική βραδιά και συντόνισε άψογα την λαϊκή ορχήστρα .

Τα τραγούδια ερμήνευσαν οι Γιώργος Κλακουμάνος, Γιώργος Δρακούλης , Γιάννης Τσάλλας, και Βέρα Γκούμα. Eπίτιμος καλεσμένος της βραδιάς ήταν ο Παντελής Αμπαζής ο οποίος αποτέλεσε έκπληξη για τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση ακούστηκαν από ηχογραφημένες ραδιοφωνικές εκπομπές του αρχείου του Χρήστου Κουτσαύτη οι φωνές του Πάνου Γεραμάνη και του ίδιου του Πάνου Τζανετή.

Την βραδιά συντόνισε ο Ευριπίδης Κορώνης , ενώ για τον Πάνο Τζανετή μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη «Υπάρχω» Χρήστος Κουτσαύτης. Το ιδρυτικό μέλος του συλλόγου κ. Χρήστος Μιχαηλίδης διάβασε ποίημα που έγραψε ο ίδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *