55η Ανάβασης Ριτσώνας

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, ο Δήμος Χαλκιδέων θα φιλοξενήσει, για 55η συνεχόμενη χρονιά, τους αγωνιζόμενους και τους φιλάθλους της πλέον φημισμένης και ιστορικής Ανάβασης αυτοκινήτων, αυτήν της Ριτσώνας.

Φέτος για πρώτη φορά –και μπρος στον κίνδυνο της ματαίωσης του αγώνα λόγω ζητημάτων ασφάλειας- τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγωνιστικών Αυτοκινήτων (ΣΟΑΑ).  Επιλογή που εγγυάται την πρόβλεψη και της πιο μικρής λεπτομέρειας σε θέματα ασφάλειας, αφού τα μέλη του διοργανωτή Συνδέσμου είναι οι πλέον ενδιαφερόμενοι γι’ αυτά.

Στο πλαίσιο της ικανοποίησης των διοργανωτικών αναγκών της Ανάβασης της Ριτσώνας, ο ΣΟΑΑ ζήτησε τη συμπαράσταση του Δήμου Χαλκιδέων, με τον Δήμαρχο, Θανάση Ζεμπίλη, να ανταποκρίνεται και να συνδράμει στην οργανωτική επιτυχία του αγώνα, τον οποίο έθεσε υπό την αιγίδα του Δήμου.

Με τις προσπάθειες όλων, είναι βέβαιο πως το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιουνίου (το Σάββατο οι δοκιμές ξεκινάνε στις 11 το πρωϊ και την Κυριακή ο αγώνας ξεκινάει στις 10 το πρωϊ) στην Ανάβαση της Ριτσώνας η δράση και ασφάλεια θα έχει για αγωνιζόμενους και θεατές και θέαμα θα προσφέρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *