ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

 

  • Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλουν οι ξενοδόχοι και ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος της Βόρειας Εύβοιας για την προβολή της περιοχής, αλλά και την ανάπτυξη διαφόρων μορφών τουρισμού. Ψυχαγωγικός που έχει να κάνει με τα θέρετρα της περιοχής (Πευκί, Ωρεοί, Ν. Πύργος, Αγιόκαμπος, Λιχάδα κ.λ.π.), θρησκευτικός (Όσιος Δαυίδ, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Ιωάννης Ρώσος) και ιαματικός-αναζωογονητικός (Spa Λουτρών Αιδηψού). Όμως η περιοχή έχει και πολύ πράσινο με καταπληκτικά δάση, αρκεί οι αρμόδιοι να το καταλάβουν και να συνεργαστούν με τους τουριστικούς φορείς, ούτως ώστε να προωθηθεί και ο φυσιολατρικός-περιπατητικός τουρισμός της περιοχής.
  • Για τέταρτη φορά στις 11 Μαρτίου, το Συμβούλιο Επικρατείας θα προσπαθήσει να βρει άκρη με την Αιδηψό, που θέλει να διατηρηθεί ο Δήμος της. Τις τρεις φορές, προηγουμένως, το Συμβούλιο Επικρατείας ανέβαλε τη συζήτηση, αφού το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έστειλε τον φάκελο του Δήμου και μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι κάνουν λόγο «για ασέβεια στη Δικαιοσύνη». Στο φάκελο αυτό υπάρχουν στοιχεία που δικαιώνουν την Αιδηψό και αποδεικνύουν το κενό Νόμου και για άλλους Δήμους που θα ακολουθήσουν τη δικαστική οδό.
  • Την ετήσια χοροεσπερίδα του πραγματοποίησε ο Σκακιστικός Όμιλος Βόρειας Εύβοιας. Ένας σύλλογος που με αυτό το πνευματικό παιχνίδι έχει προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στον αθλητισμό της περιοχής. Η χοροεσπερίδα πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κέντρο της παραλιακής οδού Λουτρών Αιδηψού-Αγίου Νικολάου, με ζωντανή μουσική και ιδιαίτερο μενού. Επίσης, πλούσια τα δώρα του ομίλου στη λαχειοφόρο αγορά του.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *