Τα έβγαλε …όλα η σέξι Αργεντίνα στο ματς με το Μεξικό…

Aπό τον Γιάννη Χατζή
http://www.sportena.com/

Η θερμοκρασία στις κερκίδες του «Ellis Park Stadium» στο Johannesburg ανέβηκε επικίνδυνα κατά την διάρκεια του αγώνα Αργεντινή – Νιγηρία για το Mundial 2010. Αιτία; Η παρουσία της 32χρονης σεξοβόμβας Pamela David.
Η πληθωρική Αργεντίνα, πρώην Playmate, είναι σήμερα μοντέλο και …
ηθοποιός, ενώ τον τελευταίο καιρό ασχολείται και με τον χώρο της τηλεόρασης. Η Pamela ταξίδεψε μέχρι τη Νότιο Αφρική προκειμένου να συμπαρασταθεί στην ομάδα του Diego Maradona.
Η όμορφη Αργεντίνα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις εντυπώσεις της από όσα συνάντησε στην πατρίδα του Nelson Mandela. Η Pamela απάντησε ότι σαν χώρα της αρέσει η Νότιος Αφρική και με περίσσεια ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι αρκετές σεξουαλικές φαντασιώσεις της έχουν πρωταγωνιστές μαύρους, ενώ πρόσθεσε ότι βρήκε πολύ γοητευτικό τον Maradona με το νέο λουκ του, μιλώντας πιο συγκεκριμένα για το μούσι του.
Στη Λατινική Αμερική οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά. Πέρα από την επίσημη αγαπημένη ομάδα της Αργεντινής, που δεν είναι άλλη από την Εθνική τους, δημιούργησαν και την αγαπημένη ομάδα όλων των ανδρών της υφηλίου. Έντεκα λοιπόν «hot» μοντέλα φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής συμμετείχαν σε μια φωτογράφηση με σκοπό την «ανύψωση» του ηθικού των διεθνών. Από αυτή την ομάδα δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά η Pamela David, η οποία δήλωσε ότι αν η Αργεντινή κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Maradona και θα τρέξει γυμνή μαζί του στο κέντρο του Μπουένος Άιρες. Forza Argentina!!!!!
Και έπειτα το video με τα παρασκήνια από την φωτογράφηση της Εθνικής Αργεντινής – όνειρο κάθε άνδρα οπαδού. Όλοι μαζί στο πλευρό της Αργεντινής μήπως και καταφέρει να σηκώσει την κούπα και αναγκάσει την Pamela να βγει ξανά από τα ρούχα της…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *