15νθήμερο Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στο Δήμο Χαλκιδέων

Στα πλαίσια προσπάθειας δημιουργίας γιορτινού κλίματος στην πόλη μέσα στα καθημερινά προβλήματα της εποχής, που ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό τους Έλληνες, αλλά και για να τονωθεί η αγορά της Χαλκίδας, προσελκύοντας το καταναλωτικό κοινό στα καταστήματα, ο Δήμος Χαλκιδέων σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και Συλλόγους διοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους στους εμπορικούς δρόμους.

Ο Δήμος Χαλκιδέων σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο, την Ομοσπονδία των Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας, το Σύλλογο Κρεοπωλών Χαλκίδας, το Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Χαλκίδας, την ΦΟΧ, το Σύλλογο Αλωνακίου Βουλιαγμένης Χαλκίδας, το Χορευτικό Όμιλο Χαλκίδας, το Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Χαλκίδας, τα ΙΕΚ PRAXIS, την Exit Music, την Οινοποιία «Σαμπάνης», το Μπαρ «Μάγος» και το ίντερνετ καφέ – Dreamnet, διοργανώνουν στην πόλη μας ένα εορταστικό 15νθήμερο που απευθύνεται στους κατοίκους της πόλης, τους επισκέπτες και τα μικρά παιδιά.Αναλυτικά το Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010
• Η Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της ΦΟΔΧ, ώρα 8 το βράδυ στο Θέατρο Παπαδημητρίου

• Χριστουγεννιάτικο Πάρτι με καλεσμένους τον Άγιο Βασίλη, τη Χιονάτη, τη Νεράιδα, και τον Gummy Bear, πολύ μουσική και γλυκά., και ώρα 6 με 9 το βράδυ, στις οδούς Αγγελάτου και Αβάντων. (Συνδιοργάνωση Εμπορικού Επιμελητηρίου και Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων)

• Χριστουγεννιάτικα δρώμενα, κάλαντα και πατινάδα στους εμπορικούς δρόμους της πόλης από τον Σύλλογο Αλωνακίου Βουλιαγμένης Χαλκίδας και ώρα 5 το απόγευμα

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010
• Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκίδας- μουσικά κάλαντα, στους δρόμους της πόλης.
• Πατινάδες και γλέντι στους εμπορικούς δρόμους της Χαλκίδας (Αγορά, Κριεζώτου, Ερμού, Αβάντων, Αντωνίου, Τσιριγώτη, Σαλονικιού, με στάση για χορούς και κεράσματα με ρακί) από τον Χορευτικό Όμιλο Χαλκίδας με το δάσκαλο, Βαγγέλη Κυριακόπουλο, και ώρα 11 με 3 το μεσημέρι. (Συνδιοργάνωση Δήμου Χαλκίδας και Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων)
• Ο Σύλλογος Αλωνακίου Βουλιαγμένης Χαλκίδας, τραγουδούν τα παραδοσιακά κάλαντα στου δρόμους της πόλης.

Δευτέρα 27, Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010
Από τις 5.30 ως τις 7.30, θα λειτουργεί το Σπίτι της Νεράιδας με Χριστουγεννιάτικα παραμύθια, και άλλες παιδικές δραστηριότητες στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. (Συνδιοργάνωση Δήμος Χαλκιδέων και ΙΕΚ PRAXIS).

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010
Street Live από Τοπικές Μπάντες στην Αβάντων, από τις 7 ως τις 9 το βράδυ. (Συνδιοργάνωση Δήμος Χαλκιδέων και Exit Music)

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010
Ο Δήμος Χαλκιδέων σε συνεργασία με το Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Χαλκίδας διοργανώνουν το πιο γλυκό πάρτι για μικρούς και μεγάλους με ζεστή σοκολάτα, κεράσματα, εορταστική μουσική και ώρα 6 το απόγευμα στον πεζόδρομο της Ερμού και Αβάντων.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010
Ο Δήμος Χαλκιδέων σε συνεργασία με το Σύλλογο Κρεοπωλών Χαλκίδας, το Επιμελητήριο Εύβοιας και τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας διοργανώνουν γιορτή λουκάνικου με λαϊκό πρόγραμμα, και κρασί από το Οινοποιία «Σαμπάνης», και ώρα 6 με 9 το βράδυ στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010
• Η ΦΟΔΧ-κάλαντα Πρωτοχρονιάς και ο Σύλλογος Αλωνακίου Βουλιαγμένης Χαλκίδας τραγουδούν τα παραδοσιακά κάλαντα στους δρόμους της Χαλκίδας.
• Ο Δήμος Χαλκιδέων με την Exit Music αποχαιρετούν τον παλιό χρόνο με εορταστική μουσική, κάλαντα, κεράσματα, με ζεστό κόκκινο κρασί, δωρεάν χειροποίητο οινόμελο από το Μπαρ «Ο ΜΑΓΟΣ», και ώρα 11 με 2 το μεσημέρι, α)στον πεζόδρομο της Ερμού και Κριεζώτου, β)στον πεζόδρομο της Ερμού και γ)Καραμουρτζούνη, Αβάντων στο ύψος του μπόουλινγκ.
• Εν τω μεταξύ, οι Άγιοι Βασίληδες έρχονται στους εμπορικούς δρόμους της πόλης με τέρμα τα γκάζια και μοιράζουν δώρα γλυκά και καλούδια στους μικρούς μας φίλους. Μαζί με το τρενάκι της πόλης γεμάτο με παιδιά και γλυκά. Το event θα ξεκινήσει 11.30 το πρωί.

Θεοφάνεια: Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011,
Παραδοσιακό δρώμενο των ¨Μωμόγερων¨ από το Σύλλογο Ποντίων «Οι Κομνηνοί» πριν την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα, στην παραλία Χαλκίδας.

Είσοδος ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.
Ευχόμαστε σε όλους σας…Καλές Γιορτές!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *