Ν.Δ. ελεύθερη επιλογή υποψηφίων;!

Έχει γραφτεί από messapia-news
Τετάρτη, 01 Σεπτέμβριος 2010

Ανατροπή στο προεκλογικό σκηνικό των Δημοτικών Εκλογών από τη Ν.Δ. η οποία δείχνει να εναρμονίζεται με τις απαιτήσεις της κοινωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός των μεγάλων Δήμων και Περιφερειών το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θ’ αφήσει τα στελέχη να επιλέξουν ελεύθερα ποιους υποψηφίους θα στηρίξουν στις Δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Όπως οι ίδιες πληροφορίες λένε η εντολή είναι σαφής “επιλέξτε τους δυνατούς ανεξάρτητους υποψηφίους Δημάρχους και τους συνδυασμούς τους”!

Μάλιστα σ’ ότι αφορά την Εύβοια ακόμη και χρίσματα που είχαν δοθεί αναστέλλονται μπροστά στο γεγονός ότι οι κομματικοί συνδυασμοί που είχαν “στηθεί” δεν προχωρούσαν, όπως και τα μυστικά γκάλοπ που όλο αυτό τον καιρό γίνονταν έδειχναν!

Τουλάχιστον έως την Πέμπτη αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από τις ΝΟΔΕ.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε την θέση του κου. Δεμερτζή, ο οποίος ήταν καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.81 στην εκπομπή “Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται” και στον δημοσιογράφο Μάνο Παπαμακάριο. Ο κος Δεμερτζής στο ερώτημα που του τέθηκε για το διευρυμένο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων αν υπάρχει χρίσμα, ο ίδιος απάντηση πιθανόν να μην υπάρξει και κανένας υποψήφιος από το χώρο της Ν.Δ. για το Δήμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *