Έπιασαν τον Χρυσοχοίδη να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα…και δεν είναι ράδιο αρβύλα…


Για παράβαση υπερβολικής ταχύτητας και παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής συνελήφθη επ ‘ αυτοφώρω στη Λάρισα ο… υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο υπουργός μετέβη στη…


Λάρισα για επισκεφθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τον αστυνομικό-θύμα της ληστείας στα Φάρσαλα το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης οδηγούσε ο ίδιος το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, όταν γύρω στις 3 το απόγευμα, στην περιοχή των Τεμπών, έγινε αντιληπτός να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα παραβιάζοντας μάλιστα τη διπλή διαχωριστική γραμμή.
Περιπολικό της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων άρχισε να καταδιώκει το υπουργικό αυτοκίνητο, το οποίο αμέσως στάθμευσε, για να αντικρίσουν οι αστυνομικοί στη θέση του παραβάτη τον πολιτικό τους προϊστάμενο.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης απένειμε τα εύσημα στους αστυνομικούς, μαζί με τις εξηγήσεις του. Οτι συχνά διαπράττει επίτηδες τροχονομικές παραβάσεις όταν αντιλαμβάνεται την ύπαρξη αστυνομικών μπλόκων στις εθνικές οδούς για να διαπιστώσει την ετοιμότητα και αντίδραση των αστυνομικών οργάνων. Στην προκειμένη δε περίπτωση φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία τον καταδίωξαν, συγχαίροντάς τους.
Κλήση πάντως οι υφιστάμενοι δεν του έκοψαν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *