Υποψήφιος ο Γιώργος Ψαθάς στο δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων

Σε κοινή ανακοίνωση καθόδου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ενός ακομμάτιστου συνδυασμού, προχώρησαν οι Νίκος Χασάνδρας, Ιωάννης Τζαφέρος και Γεώργιος Ψαθάς, διεκδικώντας το δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων.

Επικεφαλής της κίνησης αυτής κατόπιν δημιουργικής, όπως αναφέρουν, συζήτησης μεταξύ των μελών της διευρυμένης ομάδας αποφασίστηκε να είναι ο Γιώργος Ψαθάς. Απευθυνόμενοι στους δημότες επισημάνουν, ότι ως προτεραιότητά τους θέτουν το καλό του τόπου, που επί χρόνια έχουν υπηρετήσει, “αρνούμενοι λογικές επαγγελματισμού και συντεχνιακές συμπεριφορές, καταδικάζοντας την αλαζονεία και την αναξιοκρατία, που κατά το παρελθόν έχουν οδηγήσει σε σφάλματα και αποτυχίες”.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν-μεταξύ άλλων- υπογραμμίζουν τα εξής:

“Προτάσσουμε τη συνέπεια με όραμα και στόχο για την ισόρροπη ανάπτυξη του νέου Δήμου, την αξιοποίηση της ταυτότητας και την ταυτόχρονη ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων όλων των τοπικών διαμερισμάτων, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών.

Γνωρίζουμε πολύ καλά και σε βάθος τα συσσωρευμένα προβλήματα, τους δικαιολογημένους προβληματισμούς των συνανθρώπων μας, την έμπρακτη και λογική αποστασιοποίηση της νεολαίας από τα κοινά και αφουγκραζόμαστε την ανησυχία και δυσπιστία που εκφράζει εύλογα ο κόσμος για την μέχρι σήμερα τακτική των προσώπων που διαχειρίστηκαν τα κοινά.

Απέναντι σε όλα αυτά, αντιπαραθέτουμε τη συνέπεια και τον προγραμματικό λόγο για μια κοινωνία ίσης μεταχείρισης και παράλληλα δεσμευόμαστε ότι θα επιδιώξουμε την συμμετοχική διαδικασία και τη διαφάνεια σε κάθε τομέα.

Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο, χωρίς αφορισμούς και κομματικές αγκυλώσεις. Και θα συνεχίσουμε με σύνεση και αποφασιστικότητα και υπό τον απαράβατο όρο ότι πρώτα απ’ όλα και απ’ όλους είναι το καλό του τόπου μας! Διότι σε έναν τόπο που ευημερεί, ευημερεί και ο κάθε πολίτης ξεχωριστά, αρκεί μόνο να πορευτούμε όλοι μαζί ενωμένοι στη μάχη για το κοινό καλό των Διρφύων-Μεσσαπίων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *