Σύλληψη 36χρονου στην Ιστιαία, για παιδική πορνογραφία

Για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη στην Ιστιαία Ευβοίας ένας 36χρονος άντρας απο το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 σκληροί δίσκοι με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Η σύλληψη του 36χρονου έγινε επ'αυτοφόρο απο το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που παρακολουθούν την κίνηση σε σελίδες παδικού πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατηγορείται για διακίνηση του υλικού αλλά μόνο για κατοχή. Αναμένεται σχετική ανακοίνωση απο το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχει επιληφθεί της υπόθεσης και απο την οποία έγινε η σύλληψη.

Πάντως η τοπική κοινωνία της Ιστιαίας είναι ανάστατη και δεν μπορεί κανένας να πιστέψει ότι ο συγκεκριμένος άντρας θα ασχολείτο με την παιδική πορνογραφία. Ο 36χρονος συνελήφθη στις 11.35 το πρωί της Πέμπτης.

Από την έρευνα που ακολούθησε μετά την σύλληψή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 σκληροί δίσκοι με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο 36χρονος κατηγορείται για κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *